Hanneke Kaal 53 Jaar

Ik heb veel geleerd en weet zeker dat ik het alleen ook kan*

Ik ben op 4 januari, 3 dagen voor mijn verjaardag, begonnen met PowerSlim omdat mijn vriendin zo enthousiast was over het concept. Zij was zelf in december begonnen! Het was geen crashdieet, maar een manier van een gezond leren eten met veel groenten, voldoende eetmomenten en zonder honger.

De eetstoornis van mijn dochter

Ik zat het laatste jaar niet lekker meer in mijn vel, ik at te veel en snoepte heel veel. En dat alles ter compensatie van mijn dochter die sinds drie jaar een eetstoornis, orthorexia, heeft en bijna vegan is, waardoor de keuzes heel beperkt worden. Eten was sinds die tijd bij ons een strijd binnen het hele gezin. Ik at met haar mee en daarna nog wat ik écht lekker vond. Zij dacht dat je ziek werd van suiker, ik snoepte me suf om te laten zien dat dat niet zo was.

Ik wist niet meer wanneer ik het goed deed en werd zwaarder en ongelukkiger. Mijn kleding zat strak en maat 42 was voor mij de grens, dus het werd tijd dat ik grip kreeg op mezelf en eten, vooral gezonder ging eten. Mijn PowerSlim coach vond mijn verhaal een uitdaging, ik wist natuurlijk al veel over voeding door mijn dochters eetstoornis, maar maakte toch verkeerde keuzes. Ze wist de gevoelige kanten te raken en mij zo te begeleiden naar een gezonde leefstijl, heel blij mee!

Van 81 kg naar 71 kg

Ik vond alle producten lekker en heb nooit honger ervaren, ik at zelfs meer dan ik normaal deed! Ik woog 81,1 kg en de doelstelling was 74 kg bij een lengte van 1.78 m, maar het ging zo makkelijk en fijn dat ik na 8 weken al op het streefgewicht zat en ik uiteindelijk na 4 maanden op 71,2 dus 9,9 kilo kwijt ben!

Het voelt bevrijdend, ik voel me veel gezonder en fitter en heb echt mijn draai gevonden in deze nieuwe leefstijl. Ik varieer met alle groenten en snack af en toe een hartig PowerSlim tussendoortje, zoals de Parmezaan-rozemarijn snack in plaats van te graaien in de droppot. Ik ben ook elke dag gaan wandelen.

Dit gevoel laat ik niet meer los

Nu ga ik nog 1 keer per maand naar mijn coach. De persoonlijke begeleiding vanaf het begin was zo fijn, dat het jammer is dat het klaar is. Maar ik heb veel geleerd en weet zeker dat ik het alleen ook kan. Ik mag altijd appen als het nodig zou zijn. Ik heb al meerdere mensen over PowerSlim verteld en raad het iedereen aan die het horen wil! Mijn dochter is ook trots op me en ik ben heel blij met mijn teruggevonden nieuwe mij. Dat gevoel laat ik niet meer los, dus deze levensstijl blijft, zeker weten!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer