Ann Kennes, 55 Jaar uit Olen

"Ik heb veel leuke kleren gekocht, in een maat minder!*"

PowerSlimmer van de maand maart 2018

Ik voelde me niet meer zo goed in mijn vel. Naar vakantiefoto's kijken was ook al niet meer zo fijn. Ik werk in een leuke boetiek, Ella in Scherpenheuvel, maar leuke kleding voor mezelf kiezen werd alsmaar moeilijker. Dus besloot ik contact op te nemen met Wenneke, de PowerSlim Coach in Olen.

Mijn doel was 6 tot 8 kg kwijt te spelen, want ik was overtuigd dat afvallen moeilijk was. Meer dan dat zou ik zeker niet kwijt geraken. Kan je geloven hoe verrast ik was dat afvallen veel vlotter bleek te gaan?! 

Ik ging aan de slag met het PowerSlim programma onder begeleiding van Wenneke en ontdekte al snel dat ik niet bang moest zijn voor honger. Want hongerlijden hoort er gewoon niet bij. Ik mocht echt lekker eten. Voldoende ook! En dat terwijl de kilootjes vlot verdwenen. Mijn doel bereikte ik al erg snel en dus durfde ik mijn doel aan te passen. Zo verloor ik twee keer zo veel gewicht dan oorspronkelijk gepland. Het komt mijn gezondheid alleen maar ten goede. Ik voel me fitter en energieker en ook shoppen is weer leuk.

Dit jaar ligt mijn focus vooral op gewichtsbehoud, zo ga ik één keer per maand nog op consult bij Wenneke. Dat is de eerste stok achter de deur. Dit resultaat wil ik behouden en dus kan ik nog wat extra kennis gebruiken, rond evenwicht bewaren, etiketten lezen, op vakantie gaan, valkuilen .... 

Ik sta zelf in de modesector, dus vind ik het nu super om weer leuke kleren te kunnen dragen. Ik heb reeds heel wat leuke kleren gekocht in een maat minder, dus ben ik meer dan 100% gemotiveerd om de kilo’s er af te houden! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer