Richard Laumen, 21 Jaar

"Ik hield het vol doordat ik steeds meer gezonde dingen lekker vond*"

Ik ben Richard en ben 21 jaar. Voor mijn werk kom ik veel in aanraking met klanten. Ik had overgewicht en doordat ik dagelijks steeds zoveel mensen zie, ging ik me daar steeds minder prettig bij voelen.

Het was me zelf al gelukt om een paar kilo te vermageren maar ik wilde meer kilo’s kwijt. Mijn zus volgde het PowerSlim programma en had goede resultaten. Daarom besloot ik om eens samen met haar mee te gaan naar haar PowerSlim coach.

Mijn coach gaf me uitleg over het PowerSlim programma. Samen met de producten van PowerSlim en drie keer per week sporten lukte het me om na 13 weken mijn streefgewicht (-23 kilo) te behalen. 

Op het begin moest ik wennen dat ik minder suiker at, maar ik kon het goed volhouden doordat ik gezonde voeding steeds lekkerder begon te vinden. Daarnaast ging ik me ook steeds fitter voelen en ging het bewegen makkelijker.

Nu zit ik de gewichtsbehoudfase en begeleid mijn coach me ook bij het behouden van mijn gewicht.  Ik let nu bewuster op de voedingswaarden van mijn eten en kies voor tussendoortjes met minder koolhydraten en meer eiwitten. Ook eet ik nu veel meer groenten en volkoren producten dan eerst. 

Ik kan iedereen PowerSlim aanraden als je lekker in je vel wilt zitten en op gewicht wilt blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer