Anita Schipper, 51 Jaar

"Ik hoef niet langer naar een ‘grote maten winkel’*"

Ik kwam in oktober 2017 bij de huisarts terecht met rugklachten. Ik kon moeilijk bukken, had last van mijn knieën en ook fietsen ging niet meer omdat mijn buik in de weg zat. De huisarts gaf hierop een heel direct antwoord:  ik was gewoon te dik! Toen ging bij mij de knop om.

Ik heb al meerdere afslankpogingen gedaan,  maar die bleven zonder succes. Mijn dochter Puck was 15 kilo afgevallen met Powerslim. Naar aanleiding daarvan heb ik toen de stoute schoenen aangetrokken en haar PowerSlim coach een mail gestuurd met mijn hele verhaal.  Bij mijn PowerSlim coach voelde ik mij direct begrepen – ze oordeelde niet.

De eerste week had ik enorme ontwenningsverschijnselen want ik was echt suikerverslaafd, maar het resultaat mocht er zijn want er was meteen al 4 kilo af. Ik vond de overzichtelijke fasekaarten erg fijn. Bij andere diëten werd ik meer losgelaten en bij Powerslim wist ik precies wat ik wel en niet mocht eten. Het enige wat ik echt lastig vond en nog steeds vind is het inplannen van de maaltijden.

Nu 25 kilo lichter voel ik me fit, ik kan weer fietsen en ik heb bijna geen last meer van mijn gewrichten!

Maar waar ik echt het meeste van geniet is het samen shoppen met mijn dochters bij dezelfde winkels als waar zij heen gaan. Ik hoef niet langer naar een ‘grote maten winkel’.

Ik wil nog  graag 6 kilo afvallen, dus ik ga nog even door. Het wekelijkse weegmoment voelt als een warm bad en een stok achter de deur, dus ik kijk er elke week weer naar uit!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer