Jolanda Hoogendoorn, 51 Jaar

"Ik hoor zelfs dat ik prachtige benen heb!*"

Ik ben begonnen met PowerSlim omdat ik bij vriendinnen zag dat het programma werkte. Als we het over vermageren hadden dan zeiden ze dat PowerSlim echt goed te doen was (ook voor mij, ik ben geen ‘shake-mens’). Het kost wat maar dan heb je ook wat... Ik had al verschillende dingen geprobeerd en iedere keer viel ik weer terug in mijn oude eetpatroon.

Tijdens een weekje weg met mijn gezin rond Oud en Nieuw begon ik erover tegen mijn man, zo van: ‘wat vind jij ervan als ik het PowerSlim programma ga volgen?’. Hij zei: ‘ik vind het prima als je je er maar aan houdt, want het kost genoeg’. Op 3 januari heb ik met een coach bij het PowerSlim center bij mij in de buurt gebeld en half januari ben ik begonnen.

Ik ben gestart bij het PowerSlim center waar mijn vriendinnen ook heen gingen, dat was de reden om hiervoor te kiezen. In het begin moest ik wel even wennen, het is best commercieel. Ik mag niet op de weegschaal vanwege mijn ICD (Implanteerbare Cardioverter Defibrillator, een soort pacemaker), dat was iets wat ze bij mijn center nog niet eerder hadden meegemaakt. Na een paar weken hebben ze een knijper (om vet te bepalen) en een centimeter voor het handmatig meten van de omtrek van mijn buik aangeschaft! Top dus. Mijn coach reageert echt altijd direct op je vragen, echt top.

Het voelt super om mijn streefgewicht te hebben bereikt, na zo'n lange tijd zit ik weer gelukkig in mijn vel! Het maakt mij een stuk gelukkiger en dat gaat over op mijn gezin, familie en vrienden. Ik krijg complimenten te over sinds ik ben vermagerd. Leuke, lieve complimentjes, zoals ‘wat ben je prachtig en mooi en wat ontzettend goed dat je zoveel gewicht kwijt ben’. Ik hoor nu zelfs dat ik prachtige benen heb!

Ik pas nu weer in mijn grijze rokje, dat kon ik voor PowerSlim niet aan. Maar ik heb ook heel veel gekocht de afgelopen maanden, te veel om op te noemen! Mijn favoriete nieuwe setje is een zwarte broek met zwarte blazer. Ik geniet veel meer van shoppen, vroeger werd ik tegengehouden door mijn gewicht maar nu staat alles zoveel mooier! Ik ga binnenkort ook weer op Zumba, daar heb ik zo’n zin in!

Ik zou anderen zeker aanraden om te vermageren met PowerSlim want het werkt echt, terwijl je lekker kan eten! Mijn favoriete producten zijn de crunchy kokos reep, de crackers, de chocopasta en de snoepjes ?

Het belangrijkste dat ik tijdens dit traject geleerd heb van mijn coach is dat ik keuzes moet maken. Niet zomaar alles in je mond stoppen! Ik kan mijn center ook bij iedereen aanbevelen, je krijgt er goede begeleiding. Het enthousiasme waarmee de coaches werken is echt super! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer