Jolien Laenen, 28 Jaar uit Hasselt

"Ik kan achter mijn zoontje aanrennen, zonder dat ik uitgeput raak*"

In januari besloot ik dat het genoeg geweest was… Mijn zoontje was ondertussen 9 maanden oud en het laatste wat ik wou, was dat hij gepest ging worden omwille van zijn ‘dikke mama’. Ik besloot het roer om te gooien en op dieet te gaan.

Al snel kwam ik terecht bij Annick Gielen van Rose Musquée, in Borgloon. Na een eerste gesprek nam ik het starterspakket met allemaal producten mee naar huis om kennis te maken met PowerSlim. En tegen alle verwachtingen in viel dat prima mee! Al snel vond ik heel wat lekkers tussen het gehele assortiment van PowerSlim.

Doordat je heel regelmatig mag eten heb ik nooit honger gehad. Wekelijks ging ik naar mijn coach in Borgloon om mijn vooruitgang te bespreken, wekelijks was zij degene die me de bemoedigende woorden insprak. Als het even wat moeilijk ging, kon ik altijd op haar rekenen. Dankzij Annick heb ik mijn streefgewicht behaald.

Ik ben 32 kilo afgevallen, ik ga twee keer per week sporten en kan een hele dag achter mijn zoontje aanrennen zonder dat ik uitgeput word. Dankzij Annick van Rose Musquée uit Borgloon is Jolien 2.0 geboren! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer