Yvonne van der Stap, 66 Jaar

"Ik kan nu veel makkelijker nee zeggen!*"

De knop moest om, dat wist ik al een tijdje natuurlijk, maar na de operatie aan mijn voet in 2018 ging het helemaal mis! Ik heb een lange tijd niet meer kunnen wandelen, wat ik altijd heel graag deed en doe. Niet bewegen en wel gewoon doorgaan met alles eten en drinken, dat is geen goede combinatie! De weegschaal ging steeds verder omhoog. Ik ben nog nooit zo zwaar geweest, ik woog 95 kilo.

Toen ik hoorde dat ik voor de eerste keer oma zou worden wist ik dat ik actie moest ondernemen. Dit is het moment dacht ik! Ik wil graag een gezonde oma zijn die leuke dingen kan ondernemen, zonder dat mijn gewicht in de weg zit.

Alleen gaat het mij niet lukken, dus ging ik op zoek naar ondersteuning. Ik had al eens over PowerSlim gelezen, maar wist niet precies wat het inhield. Wat bleek, op nog geen 100 meter van mijn huis zat een PowerSlim coach. En dus besloot ik een afspraak te maken.

Ik heb mijn verhaal gedaan en samen hebben we een plan van aanpak opgezet! Samen stelden we het doel van 78 kilo. Ik ging van start en nam diverse lekkere PowerSlim producten mee naar huis. Met aanvulling van de toegestane verse producten werkt het heel goed. Ik heb ook veel gebruik gemaakt van de PowerSlim recepten, die soms erg verrassend waren en bijzonder lekker. Met de tussendoortjes en veel water drinken kon ik heel goed de dagen doorkomen.

Mijn coach wist me steeds met enthousiasme te motiveren ook als het even iets minder ging. Mede dankzij haar en PowerSlim ben ik er bijna! Mijn kledingkast heb ik laatst opgruimd, alles wat te groot is heb ik eruit gehaald! Wat bleek: ik had nog heel veel kleding die ik nu weer pas, dit voelde als shoppen in mijn eigen kast.

Ik ben zo trots op mezelf! Mijn leefwijze is mede door mijn coach en door PowerSlim anders geworden, ik kan nu veel makkelijker nee zeggen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer