Diana Visser, 44 Jaar

"Ik kan PowerSlim prima combineren met mijn drukke werk in de zorg*"

Na een moeilijke periode waarin ik langzaam mijzelf verloor in de strijd tegen de kilo’s en mijn spiegelbeeld liet zien dat ik niet diegene was die daar stond, vond ik dat het tijd werd om iets te gaan ondernemen.

Augustus 2016 ben ik gestopt met roken. Daarnaast had ik een periode met veel stress en vervolgens kwam ik in de overgang. Het getal op de weegschaal vond ik steeds minder leuk. 

Via een buurtgenootje kwam ik terecht bij een diëtist die werkt met PowerSlim. Ik ben hier helemaal blanco ingestapt, want in eerste instantie dacht ik: weer zo’n dieet wat op lange termijn toch niet helpt.

Na een gesprek met mijn diëtist, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik zes maanden geleden begonnen met het PowerSlim programma. En oooh, wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik mag gewoon eten en toch afvallen!

Ik had in het allereerste gesprek aangegeven dat ik een persoon ben die snel afhaakt als het mij niet bevalt. Maar dat was gelukkig helemaal niet nodig!  Ik ben nu 6 maanden verder en bijna 20 kilo lichter, dankzij PowerSlim!

Ik heb het hardlopen weer opgepakt want dat gaat toch een stuk beter zonder al die kilo’s. Ook ben ik fanatiek aan het fitnessen want ik heb energie voor 10. Zo kon eerst ik na een drukke werkdag in de zorg thuiskomen en op de bank neer ploffen en in slaap vallen nadat ik de warme maaltijd had bereid. Nu ga ik na het eten nog even een stukje fietsen of fitnessen. Nachtdiensten draaien gaat ook heel makkelijk, omdat ik door PowerSlim geen suikerdipjes meer heb. Alle eetmomenten kan ik prima combineren met mijn drukke werk in de zorg. 

Kortom, ik ben erg blij met mijn PowerSlim coach. Ze biedt een luisterend oor en benadert alles zeer positief.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer