Ingrid de Boorder, 54 Jaar

"Ik kies voor een blijvend slank bestaan!*"

Ongeveer 12 jaar geleden ben ik in één jaar tijd 10 kilo aangekomen. Daarna ging het maar door met mijn gewichtstoename, telkens opnieuw gaf de weegschaal een streepje meer aan.

Ik voelde mij al lange tijd gebukt gaan onder dit overgewicht, maar kon de motivatie niet vinden om er iets aan te doen. Ik kreeg ook steevast te horen: ‘ach, meid je ziet er heel goed uit’, ‘je bent gezellig’, ‘je leeft maar één keer’. Het gekke was dat dit gezegd werd door personen die zelf een gezond gewicht hadden. Ik voelde steeds meer dat ik niet fit was en ik werd steeds onzekerder. Ik had wel eens geprobeerd te vermageren maar na 2 à 3 weken hield ik het weer voor gezien door gebrek aan ‘lekkers’.

Tot een collega mij vertelde over PowerSlim, ‘echt iets voor jou!’ zei ze. Zelf was ze er 5 kilo mee afgevallen. Geen shakes, maar echte voeding, maaltijden en tussendoortjes. Zes keer per dag eten, lekker en gevarieerd.

Toen ik vorig jaar mezelf op vakantiefoto’s zag hakte ik de knoop door en ben ik op 4 oktober begonnen met PowerSlim bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ik vind het heel goed te combineren met het dagelijks gezinsleven. Ook op mijn werk kan ik prima uit de voeten met de Ready to Go producten en bijvoorbeeld brood met vleeswaren.

Ik ben ruim 18 kilo vermagerd. Door feestdagen of korte vakanties staat het vermageren soms even op een lager pitje maar ik blijf super gemotiveerd om op gewicht te blijven. Ik voel mij fitter, zelfverzekerder en trots dat ik dit heb bereikt. De coaching van de voedingsdeskundigen heeft me goed gedaan! Ik kan iedereen die wil vermageren aanraden dat met PowerSlim te doen.

Mijn motto is: denk niet wat je nu wilt, maar wat je op termijn het liefste wilt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer