Ingrid de Boorder, 55 Jaar

"Ik kies voor een blijvend slank bestaan!*"

Ongeveer 12 jaar geleden ben ik in één jaar tijd 10 kilo aangekomen. Daarna ging het maar door met mijn gewichtstoename, telkens opnieuw gaf de weegschaal een streepje meer aan.

Ik voelde mij al lange tijd gebukt gaan onder dit overgewicht, maar kon de motivatie niet vinden om er iets aan te doen. Ik kreeg ook steevast te horen: ‘ach, meid je ziet er heel goed uit’, ‘je bent gezellig’, ‘je leeft maar één keer’. Het gekke was dat dit gezegd werd door personen die zelf een gezond gewicht hadden. Ik voelde steeds meer dat ik niet fit was en ik werd steeds onzekerder. Ik had wel eens geprobeerd te vermageren maar na 2 à 3 weken hield ik het weer voor gezien door gebrek aan ‘lekkers’.

Tot een collega mij vertelde over PowerSlim, ‘echt iets voor jou!’ zei ze. Zelf was ze er 5 kilo mee afgevallen. Geen shakes, maar echte voeding, maaltijden en tussendoortjes. Zes keer per dag eten, lekker en gevarieerd.

Toen ik vorig jaar mezelf op vakantiefoto’s zag hakte ik de knoop door en ben ik op 4 oktober begonnen met PowerSlim bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ik vind het heel goed te combineren met het dagelijks gezinsleven. Ook op mijn werk kan ik prima uit de voeten met de Ready to Go producten en bijvoorbeeld brood met vleeswaren.

Ik ben ruim 18 kilo vermagerd. Door feestdagen of korte vakanties staat het vermageren soms even op een lager pitje maar ik blijf super gemotiveerd om op gewicht te blijven. Ik voel mij fitter, zelfverzekerder en trots dat ik dit heb bereikt. De coaching van de voedingsdeskundigen heeft me goed gedaan! Ik kan iedereen die wil vermageren aanraden dat met PowerSlim te doen.

Mijn motto is: denk niet wat je nu wilt, maar wat je op termijn het liefste wilt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer