Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ingrid de Boorder, 54 Jaar

"Ik kies voor een blijvend slank bestaan!*"

Ongeveer 12 jaar geleden ben ik in één jaar tijd 10 kilo aangekomen. Daarna ging het maar door met mijn gewichtstoename, telkens opnieuw gaf de weegschaal een streepje meer aan.

Ik voelde mij al lange tijd gebukt gaan onder dit overgewicht, maar kon de motivatie niet vinden om er iets aan te doen. Ik kreeg ook steevast te horen: ‘ach, meid je ziet er heel goed uit’, ‘je bent gezellig’, ‘je leeft maar één keer’. Het gekke was dat dit gezegd werd door personen die zelf een gezond gewicht hadden. Ik voelde steeds meer dat ik niet fit was en ik werd steeds onzekerder. Ik had wel eens geprobeerd te vermageren maar na 2 à 3 weken hield ik het weer voor gezien door gebrek aan ‘lekkers’.

Tot een collega mij vertelde over PowerSlim, ‘echt iets voor jou!’ zei ze. Zelf was ze er 5 kilo mee afgevallen. Geen shakes, maar echte voeding, maaltijden en tussendoortjes. Zes keer per dag eten, lekker en gevarieerd.

Toen ik vorig jaar mezelf op vakantiefoto’s zag hakte ik de knoop door en ben ik op 4 oktober begonnen met PowerSlim bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ik vind het heel goed te combineren met het dagelijks gezinsleven. Ook op mijn werk kan ik prima uit de voeten met de Ready to Go producten en bijvoorbeeld brood met vleeswaren.

Ik ben ruim 18 kilo vermagerd. Door feestdagen of korte vakanties staat het vermageren soms even op een lager pitje maar ik blijf super gemotiveerd om op gewicht te blijven. Ik voel mij fitter, zelfverzekerder en trots dat ik dit heb bereikt. De coaching van de voedingsdeskundigen heeft me goed gedaan! Ik kan iedereen die wil vermageren aanraden dat met PowerSlim te doen.

Mijn motto is: denk niet wat je nu wilt, maar wat je op termijn het liefste wilt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer