Tanja Mattheus, 50 Jaar uit Olen

"Ik kijk nu erg uit naar de vakantie met mijn gezin*"

PowerSlimmer van de maand mei 2018

Ze zeggen dat je “een klik moet maken in je hoofd”. Dat “het voor iedereen anders is”. Wel, dat is ook zo…

Ik had mezelf al herhaaldelijk op “dieet” gezet, maar telkens bleek de inspanning van korte duur. Tot die kille dag, eind oktober 2017. Toen maakten we namelijk onze reisplannen voor een vakantie in 2018 op. Dochter Sarah mocht voor haar 16de verjaardag een bijzondere reis uitstippelen. En bijzonder zou het zijn!

Ze stelde een reis samen en dat reisplan leest als een ware avonturentocht in Thailand: twee dagen in de jungle trekken, een dag op de fiets langs bamboeplantages, slapen in een boomhut… Die avond maakte ik mijn “klik” in mijn hoofd. Want met mijn gewicht zou ik het bij deze avontuurlijke reis erg lastig krijgen. Mijn doembeeld: alleen achter blijven in de jungle, zwetend, steendood.

Ik had al lang geleden de naam van een goede coach horen vallen (bij de kapper hoor je alles, toch?!). Wenneke, noemde ze en ze is diëtiste en PowerSlim coach in Olen. Ik belde die avond meteen en mocht diezelfde week al bij haar langsgaan. Mijn man was aanvankelijk sceptisch, “Je gaat om eens te luisteren?” hoorde ik hem zeggen… Na de afspraak kwam ik thuis met een grote dosis moed dankzij het gesprek met Wenneke, én mijn starterspakket van PowerSlim.

Vandaag zijn we 4 maanden verder en ben ik 15 kilo afgevallen. En ik voel me gezonder en fitter dan ooit! Ik had dit nooit kunnen bereiken zonder mijn fantastische coach Wenneke. Natuurlijk dank ik ook veel aan de steun van mijn man Johan en onze dochter Sarah! Zij moedigden mij aan op momenten dat het even moeilijk was. Straffer nog, door weer en wind, sneeuw en regen, vergezelde mijn man mij om drie keer per week te wandelen. En dus is mijn overwinning vandaag ook een beetje hún overwinning. Duizend keer dank daarvoor!

Echt straf bij PowerSlim is dat ik nooit een hongergevoel heb gehad, nooit tegen mijn zin een reep heb gegeten… Ook de combinatie met mijn drukke job lukte prima. En voor tips, om op restaurant te gaan of de kerstdagen zonder schade te ‘overleven’ met PowerSlim, kon ik altijd bij Wenneke terecht. Ondertussen heb ik mijn gestelde doelen bereikt. Ik ben zelfs aan wekelijkse spinninglessen begonnen.

Ik kijk nu (natuurlijk) erg uit naar de reis naar Thailand met het gezin. Maar ook naar de volgende fases van het PowerSlim programma én gewichtsbehoud onder begeleiding. Ik weet dat ik in goede handen ben bij Wenneke.

Thanks for bring back my energy!! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer