Daniella, 58 Jaar uit Gentbrugge

"Ik kijk weer met trots in de spiegel*"

In de zomer van 2013 ging ik voor het eerst naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt, voor een kennismakings- en adviesgesprek. Haar afslankstudio is bij mij om de hoek en ik was er al vaak voorbij gefietst.

Ik wilde graag de 10 kg verliezen die zich voornamelijk om mijn buik hadden genesteld. Ik wilde mij weer aantrekkelijk voelen, voor mijzelf én voor mijn partner. Ik werd niet gelukkig van het beeld dat ik in de spiegel zag.

Na een uitgebreid gesprek, stelde mijn coach Tanja mij eigenlijk teleur. Ze vond dat het voor mij niet het geschikte moment was om te gaan afslanken. Ik kampte op dat moment met nogal wat stress en onrust in mijn leven. Tanja gaf het advies om daar eerst werk van te gaan maken. Het geschikte moment kiezen om te gaan afslanken is van wezenlijk belang voor het bereiken en bestendigen van het resultaat.

Toen ik klaar was om aan de slag te gaan met PowerSlim was ik aangenaam verrast door de smaak van de producten. Sommige dingen vind ik zo lekker dat ik ze nog steeds eet. Op geen enkel moment had ik het moeilijk. Ik doorliep netjes de 3 fases en boekte week na week resultaat. Tanja feliciteerde me geregeld met mijn toegewijdheid en de discipline die ik aan de dag legde. Maar de mooie resultaten waren mijn beste motivatie om door te gaan. Na een tijdje koste me het vrijwel geen moeite meer.

Gaandeweg leerde ik ook veel over voeding en over hoe mijn lichaam reageert op voeding. Ik kreeg tips over voedingscombinaties en wanneer ik wat kan eten en wanneer beter niet.

Ik zit nu in de laatste fase van gewichtsbehoud en blijf mijn resultaten verbeteren. Niet meer in gewicht, maar in lichaamsverhoudingen.

Ik kijk weer met trots in de spiegel en dat voelt heerlijk!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer