Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Jacowien Broekhuizen, 46 Jaar

"Ik kocht een duur, leren jasje met het idee: ‘Ik wil afvallen’.*"

Ik ben Jacowien Broekhuizen, ik woon samen en heb twee dochters. Ik heb voor PowerSlim gekozen omdat ik in mijn kennissenkring al vele successen had gezien. Het vermageren onder begeleiding van een PowerSlim coach bij mij in de buurt is me heel goed bevallen, mijn coach wist me elke keer weer te motiveren als ik een wat mindere week had. Ik voel mij nu veel beter: ik merk dat ik fitter ben en niet zo loop te hijgen als ik wat trappen moet lopen.

Ik zou het anderen daarom zeker aanraden, maar het is wel heel belangrijk dat je er echt achter staat als je begint. Je hoeft echt geen honger te hebben, maar je moet (meestal) wel veel aan je eetpatroon veranderen. Gelukkig smaken de producten goed! Mijn favoriete producten zijn eigenlijk alle reepjes. Ik vind ze allemaal lekker en het is als tussendoortje elke keer weer een verwennerij.

Ik geniet veel meer van winkelen, nu ik 27 kilo ben vermagerd draag ik veel meer kleur! Voorheen was bijna al mijn kleding zwart om de boel te camoufleren. Zeven jaar geleden kocht ik een tijdloos zwart, leren jasje met het idee: ‘Ik wil gaan vermageren’. Het was een duur jasje, ik hoopte dat dat een stok achter de deur zou zijn. Zoveel jaren later pas ik deze nu ruimschoots en is het mijn favoriete kledingstuk geworden. Ik krijg nu ook zo’n leuke complimentjes, van ‘’Wat zie je er goed uit’’ tot ‘’Je ziet er jonger uit’’ en ‘’wauw’’! Ik voel me weer geweldig! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer