Annemarie Gaasbeek, 57 Jaar

"Ik kon altijd terugvallen op mijn coach, dat is zo fijn!*"

Ik ben Annemarie Gaasbeek 56 jaar. Ik ben getrouwd en heb twee dochters van 30 en 31 jaar en vijf kleinkinderen.

De maat was vol! Niet lekker in je lijf zitten is zo onprettig en ik werd er steeds onzekerder van. De overgang, waar ik al jaren in zit, speelde ook mee. Dat alles gaf de doorslag om een PowerSlim coach bij mij in de buurt aan te schrijven. Ik had mooie verhalen en resultaten gezien van anderen, welke mij nog meer aan het denken zetten. Op vakantie in Portugal in juni heb ik de knoop doorgehakt. Ik stuurde mijn PowerSlim coach een mailtje en maakte meteen een afspraak.

In drie maanden tijd ben ik 13 kilo vermagerd, ongelofelijk toch? En dat met overheerlijke maaltijden en recepten! Ook ben ik mooi in proportie afgeslankt.

Koken was eigenlijk nooit mijn ding, ik deed het omdat het moest. Maar door de ruime keuze aan PowerSlim producten, de lekkere recepten en zeker ook de hoeveelheden ben ik het koken juist leuk gaan vinden. En dat terwijl ik nog steeds apart kook voor mezelf en mijn man. In principe is dat niet nodig, maar ik voel mij daar zeker bij.
Mijn favoriet is zeker de PowerSlim muesli en de heerlijke repen. Welke ik voorlopig nog blijf gebruiken.

Daarnaast krijg ik ontzettend veel complimentjes uit mijn omgeving. Ik steek het dan ook niet onder stoelen of banken, want het resultaat is daar. Ik draag graag weer leuke broeken, dat deed ik voorheen niet meer.

Op alle tijden kunnen terugvallen op je coach is zo fijn. Je bent nooit te veel, terwijl ik heel veel vragen had. Ik zou een ieder aanraden om het PowerSlim programma te volgen. Een groot succes! Ik wil dan ook graag mijn coach bedanken voor alle support!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer