Annemarie Gaasbeek, 58 Jaar

"Ik kon altijd terugvallen op mijn coach, dat is zo fijn!*"

Ik ben Annemarie Gaasbeek 56 jaar. Ik ben getrouwd en heb twee dochters van 30 en 31 jaar en vijf kleinkinderen.

De maat was vol! Niet lekker in je lijf zitten is zo onprettig en ik werd er steeds onzekerder van. De overgang, waar ik al jaren in zit, speelde ook mee. Dat alles gaf de doorslag om een PowerSlim coach bij mij in de buurt aan te schrijven. Ik had mooie verhalen en resultaten gezien van anderen, welke mij nog meer aan het denken zetten. Op vakantie in Portugal in juni heb ik de knoop doorgehakt. Ik stuurde mijn PowerSlim coach een mailtje en maakte meteen een afspraak.

In drie maanden tijd ben ik 13 kilo vermagerd, ongelofelijk toch? En dat met overheerlijke maaltijden en recepten! Ook ben ik mooi in proportie afgeslankt.

Koken was eigenlijk nooit mijn ding, ik deed het omdat het moest. Maar door de ruime keuze aan PowerSlim producten, de lekkere recepten en zeker ook de hoeveelheden ben ik het koken juist leuk gaan vinden. En dat terwijl ik nog steeds apart kook voor mezelf en mijn man. In principe is dat niet nodig, maar ik voel mij daar zeker bij.
Mijn favoriet is zeker de PowerSlim muesli en de heerlijke repen. Welke ik voorlopig nog blijf gebruiken.

Daarnaast krijg ik ontzettend veel complimentjes uit mijn omgeving. Ik steek het dan ook niet onder stoelen of banken, want het resultaat is daar. Ik draag graag weer leuke broeken, dat deed ik voorheen niet meer.

Op alle tijden kunnen terugvallen op je coach is zo fijn. Je bent nooit te veel, terwijl ik heel veel vragen had. Ik zou een ieder aanraden om het PowerSlim programma te volgen. Een groot succes! Ik wil dan ook graag mijn coach bedanken voor alle support!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer