Suzanne Naus, 34 Jaar

"Ik kon eindeloos variëren met lekkere maaltijden!*"

In april 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me vaak moe en lusteloos en had al vele pogingen gedaan om kilo’s kwijt te raken. In het verleden lukte dit meestal aardig, maar mijn gewicht ook behouden bleef lastig. In mijn laatste poging lukte het zelfs helemaal niet om de nodige kilo’s kwijt te raken.

In mijn omgeving had ik goede verhalen gehoord over PowerSlim. Ik had al eens bij een vriendin, die ook het PowerSlim programma volgt, door het kookboek gebladerd. En ik besloot om een afspraak te maken met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Meteen was ik enthousiast over het programma, al vond ik het wel prijzig. Omdat in de prijs ook de wekelijkse begeleiding zit en ik deze juist als meerwaarde zie én ik het heel graag wilde besloot ik toch om te starten.

Het startpakket heeft me erg op weg geholpen om kennis te maken met de producten die PowerSlim te bieden heeft. Zoveel keuze in het assortiment, met als aanvulling groente en vlees of vis, zorgen ervoor dat je eindeloos kunt variëren. De heerlijke recepten uit het kookboek, de tussendoortjes en vooral de wekelijks terugkerende gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik het heb volgehouden. Ik heb geen hongergevoel, ik eet gezond, lekker en gevarieerd en ik voel me zoveel energieker. Ik ben blij met mijn nieuwe levensstijl!

Nu ik mijn streefgewicht behaald heb ben ik een stuk zelfverzekerder en is het nog leuker om te shoppen. Ik ben super trots dat ik mijn doel heb behaald en voelde me nu zelfverzekerd genoeg dat ik eindelijk deze zomer een bikini gedragen heb!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer