Suzanne Naus, 34 Jaar

"Ik kon eindeloos variëren met lekkere maaltijden!*"

In april 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me vaak moe en lusteloos en had al vele pogingen gedaan om kilo’s kwijt te raken. In het verleden lukte dit meestal aardig, maar mijn gewicht ook behouden bleef lastig. In mijn laatste poging lukte het zelfs helemaal niet om de nodige kilo’s kwijt te raken.

In mijn omgeving had ik goede verhalen gehoord over PowerSlim. Ik had al eens bij een vriendin, die ook het PowerSlim programma volgt, door het kookboek gebladerd. En ik besloot om een afspraak te maken met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Meteen was ik enthousiast over het programma, al vond ik het wel prijzig. Omdat in de prijs ook de wekelijkse begeleiding zit en ik deze juist als meerwaarde zie én ik het heel graag wilde besloot ik toch om te starten.

Het startpakket heeft me erg op weg geholpen om kennis te maken met de producten die PowerSlim te bieden heeft. Zoveel keuze in het assortiment, met als aanvulling groente en vlees of vis, zorgen ervoor dat je eindeloos kunt variëren. De heerlijke recepten uit het kookboek, de tussendoortjes en vooral de wekelijks terugkerende gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik het heb volgehouden. Ik heb geen hongergevoel, ik eet gezond, lekker en gevarieerd en ik voel me zoveel energieker. Ik ben blij met mijn nieuwe levensstijl!

Nu ik mijn streefgewicht behaald heb ben ik een stuk zelfverzekerder en is het nog leuker om te shoppen. Ik ben super trots dat ik mijn doel heb behaald en voelde me nu zelfverzekerd genoeg dat ik eindelijk deze zomer een bikini gedragen heb!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer