Monique Teeuwen, 35 Jaar

"Ik kreeg advies op maat voor wat het beste bij mij past*"

Vanaf mijn puberteit schommel ik eigenlijk al qua gewicht. Ik had geen extreem overgewicht maar ik ben klein en zo nu en dan was ik echt te zwaar. Na de geboorte van mijn twee dochters werd het steeds lastiger om de kilo’s er af te krijgen. 

Ik at al vaker koolhydraatarm en het lukte me daarmee ook om wat kilo’s kwijt te raken. Maar onder de 70 kilo kwam ik niet. Wat me het meest frustreerde was dat ik het niet kon vasthouden.

Ik ben geen echte snoeper, maar wel een lekkere hartige eter. En tja.. eten is nou eenmaal gezellig en vooral heel lekker. Toch voelde ik me er op een gegeven moment niet meer lekker bij.

Toen ik in de zomer weer vijf kilo zwaarder was, was voor mij het punt bereikt dat er iets moest gaan gebeuren. Ik moest iets vinden dat wél werkt. Via een collega en kennis hoorde ik over PowerSlim. Dat klonk me goed in de oren.

Ik wist dat een koolhydraatarm eetpatroon lekker is en bij me past, dat onder begeleiding van een coach leek mij dé oplossing om die overtollige kilo’s kwijt te raken.  

Na een afspraak met mijn PowerSlim coach, had ik er vertrouwen en ben ik vol enthousiasme begonnen. 8 Weken later behaalde ik al mijn streefgewicht, en was ik 8,2 kilo kwijt.

Met hulp en advies van mijn coach heb ik geleerd anders te eten en hoop ik dit te behouden. Het programma is heel duidelijk, fijn en de producten zijn ook nog echt lekker. Wat ik hier juist anders aan vind dan alle andere "diëten": je kunt gewoon “normaal” eten en ontvangt alle begeleiding van een coach die je nodig hebt. Je gaat kijken wat wel en niet kan, leert ervan en krijgt handvaten wat het beste bij je past.

Ik ben heel blij met het resultaat en zit weer lekker in mijn vel. Ik zeg: ‘Doen. Investeer in jezelf...je bent het waard!’.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer