Brigitte van Baaren, 59 Jaar

"Ik krijg weer complimentjes!*"

Ik ben Brigitte van Baaren, ik ben getrouwd en moeder van 3 slanke dochters. Ik was het zat dat ik steeds verder ‘groeide’ qua gewicht en kledingmaat 42/44 moest kopen terwijl ik ooit in 38/40 paste.

Ik ben gestart met PowerSlim omdat ik een advertentie van een PowerSlim center bij mij in de buurt zag in de zenderstreeknieuws en graag al heel lang een paar kilo kwijt wilde. Het sprak me aan dat dit een koolhydraatarm dieet was en dat je erbij gecoacht wordt, en natuurlijk dat center in mijn woonplaats zat.

Ik zou anderen zeker aanraden om te starten met PowerSlim omdat de producten heerlijk zijn en je veel mag eten. Mijn favoriete producten zijn de repen, de wafels en de mosterd-dille dressing. Juist het feit dat je vaak en voldoende mag eten maakt dat je het programma volhoudt. Daarnaast krijg je een receptenboek met veel inspiratie.

Nu ik die 10 kilo ben vermagerd voel ik me heerlijk! Ik voel me veel fitter en niet zo opgeblazen. Ik heb een mooie, lange zwarte jurk die voorheen te strak zat, maar die ik nu weer pas! Ik krijg complimentjes, zo hoorde ik laatst ‘Wat zie je er super slank uit, en het is zo snel gegaan!’. Vroeger hield mijn gewicht me tegen om te gaan winkelen, maar nu staat alles weer leuk!

De coaching bij PowerSlim is ook helemaal super! Mijn coaches maakten me altijd blij met hun optimistische geluiden en hulp wanneer ik die dan ook nodig had. Ze hebben me veel geleerd. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer