Monique Geraets 48 Jaar

Ik leer op een andere manier te koken en eten*

Ik volgde al een tijdje een PowerSlim coach bij mij in de buurt op Facebook. Ik zag wat succesverhalen voorbij komen van mensen die ik kende. Ik werd steeds nieuwsgieriger of dit ook iets voor mij kon zijn.

De corona lockdown zorgde ervoor dat ik qua gewicht mijn toppunt bereikte. Ik was er helemaal klaar mee. Mijn buik zat in de weg met bukken en dit irriteerde me. In mei besloot ik om de stap te zetten naar een gezonde levensstijl en maakte ik een afspraak met mijn coach en startte ik meteen met het PowerSlim programma

De weekmenu’s vond ik erg fijn en volgde ik trouw. Het was heel goed vol te houden. Zo ben ik in een kleine vier maanden 23 kilo vermagerd.

Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb. Ik weet nu hoe ik een etiket moet lezen en hoe ik anders kan koken. Ik zit nu in de stabilisatiefase en (ondanks wat kleine zondigmomenten) blijf ik nog afvallen. Nu is het belangrijk om samen met Maaike op zoek te gaan naar een eetpatroon wat ik kan blijven handhaven zodat ik in balans blijf.

Ik gebruik nu nog steeds veel het kookboek van PowerSlim. Hier staan ontzettend lekkere recepten in en ik heb hier al veel inspiratie uitgehaald. Het komende jaar krijg ik nog steeds een jaar lang nabegeleiding van mijn coach. Het is nu belangrijk dat ik samen met mijn coach leer hoe ik mijn koolhydraatarme eetpatroon kan blijven doorzetten. Ik zal de koolhydraten gaan vervangen door groenten of andere verhoudingen handteren. Ik heb er vertrouwen in dat me dit gaat lukken!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Sarah de Prekel, 36 jaar uit Sint-Niklaas "De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*"

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het ijsje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer