Anneke Cornette, 53 Jaar uit Oostende

"Ik noem het geen dieet, ik noem het anders eten* "

Voor een schoonheidsbehandeling had ik een afspraak bij La Forma te Oostende, daar heb ik via Karen voor de eerste keer gehoord over PowerSlim.

Op 8 oktober 2019 had ik mijn eerste intakegesprek met Karen. Na een deskundige uitleg van haar, ben ik meteen van start gegaan met fase 1 van het PowerSlim programma. Het begin vond ik niet gemakkelijk, het was even zoeken. Een week later had ik opnieuw een afspraak en zou ik zien of er al resultaat was. En inderdaad, ik was iets meer dan 1 kilo kwijt en ook al enkele centimeters, dat had ik zeker niet gedacht. Dit gaf mij moed om door te gaan.

Inmiddels had ik al enkele producten geprobeerd en ik was aangenaam verrast. Voor elk moment van de dag is er iets, plus je hebt een enorme keuze.

De weken die volgden had ik geen schrik meer om op de weegschaal te staan, deze ging altijd de goeie kant op. Na 4 maanden het programma van PowerSlim te volgen, was ik 14 kilo en enkele kledingmaten kwijt. We zijn nu bijna 1 jaar verder en ik ben nog altijd niet bij gekomen.

PowerSlim noem ik geen dieet, ik noem het ‘anders eten’. Je gaat niet minder eten, maar leert verantwoorde keuzes maken. Je hebt 6 eetmomenten op een dag en hebt nooit een hongergevoel. Zelfs ‘s avonds voor de tv kun je een lekkere snack eten, zodat je je niet volpropt met ongezond voedsel.

Door te vermageren ben ik minder moe en heb ik meer energie. Ik krijg veel complimentjes van familie en vrienden. Het is ook een stuk aangenamer om te winkelen nu het enkele maatjes minder is. Ik ben blij met hoe ik eruit zie!

Ik ben zeer tevreden over PowerSlim en mijn coach Karen. Ze gaf me steeds de nodige en begrijpelijke uitleg en documentatie die erbij hoort. Dit heeft me gebracht tot wie ik nu ben. Ik ben trots op mezelf en raad PowerSlim aan iedereen aan: “Ga ervoor" en voel je beter in je vel!

Karen
Coach van Anneke

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer