Brenda Hendriks, 37 Jaar

"Ik onderneem nu veel meer!*"

In maart 2018 besloot ik om te gaan vermageren. Met een eigen bedrijf en 3 opgroeiende jongens had ik het zo druk. Ik merkte dat ik steeds meer last kreeg van mijn bekken en van mijn spieren.

Ik heb een dubbelzijdige klompvoet, tijdens mijn zwangerschappen had ik last van bekkeninstabiliteit. 3,5 jaar geleden ben ik  geopereerd aan een heupafwijking. Hierdoor heb ik 3 breuken in mijn bekken. Dat betekent dat mijn spieren extra werk moeten doen. Extra kilo’s helpen dan niet mee.

Vol goede moed stapte ik binnen bij een PowerSlim center bij mij in de buurt om te horen wat PowerSlim precies inhield. Na de intake wilde ik meteen starten en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Mijn proces begon voortvarend, na 3 weken was ik de eerste 5 kilo al kwijt. En de weegschaal bleef gestaag omlaag gaan. De ene keer wat meer, de andere keer wat minder. Maar met uitleg van mijn coach kon ik daarmee goed omgaan. Al snel kwam ik erachter dat een mindere week niet erg is. De week daarop was er dan eigenlijk altijd wel een prima resultaat.

Zo gingen we naar het voorjaar met alle feestdagen en naar de (lange en warme) zomer met de vakantieperiode. Met de handvatten die ik gekregen heb van mijn coach kon ik alle verleidingen goed weerstaan. We zijn heerlijk weggeweest met onze eigen boot en in die drie weken ben ik ook gewoon afgevallen.

Wat nog belangrijker is; ik kan nu  veel meer ondernemen! Voorheen was een uur lopen eigenlijk al te veel en dan had ik er daarna nog dagen pijn van. Nu gingen we met de jongens een hele dag naar een beurs; veel lopen dus en aan het eind van de dag had ik nog geen last. Ik loop beter, meer rechtop en mijn spieren zijn sterker. En dat komt mede door de eiwitrijke producten van PowerSlim. Mijn fysiotherapeut merkt ook duidelijk verschil.

Het allerbelangrijkste voor mij is het gegeven dat ik weer heel goed in mijn vel zit. Door mijn lagere gewicht beweeg ik veel gemakkelijker. Vroeger was ‘trap lopen’ een opgave – nu ben ik boven of beneden voor ik het weet. Ik geniet ervan hoe goed ik me voel en hoe goed ik eruit zie!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer