Anita van den Hoven, 60 Jaar

"Ik ontdekte dat het heel fijn is om een coach te hebben*"

Nou, daar sta ik dan, 23 kilo vermagerd. Had ik dat ooit durven dromen? Nee, absoluut niet. Maar het kan dus wel, mede door mijn PowerSlim coach. Dacht ik eerst geen coach te willen, na een paar weken ontdekte ik dat het juist heel fijn is om een persoonlijke coach te hebben. Wanneer ik bij haar was geweest, voelde ik me vrolijk en was ik weer gemotiveerd om door te gaan.

Het is allemaal begonnen door de verhalen van een vriendin van mijn oudste dochter, zij vertelde dat haar moeder 20 kilo was vermagerd met behulp van het PowerSlim programma. Nooit wilde ik geloven dat het echt kon en dat dan ook nog binnen een zeer redelijke tijdspanne. Nu hoorde ik dat de mogelijkheid binnen handbereik lag. Omdat ik ouder en steeds een beetje zwaarder werd, was het tijd om actie te ondernemen en nam ik contact op met mijn PowerSlim coach.

Het starterspakket maakte duidelijk dat de producten goed van smaak zijn, vooral de repen die ik gebruik bij koffie-/theetijd vind ik een traktatie. Naast dat ik het prima vond smaken, bleek ik ook af te slanken. Vandaar dat ik tegen mijn jongste dochter Maxime zei: “Ik heb al zoveel diëten geprobeerd waarmee ik niets heb bereikt, maar dit werkt echt. Wil je het proberen?” En ja, ook bij haar werkt het programma super. Gezond en lekker eten blijkt dus eigenlijk heel makkelijk en snel toepasbaar te zijn.

Dat de mensen in de omgeving zo goed zien dat er kilo’s af zijn, verbaasde mij eerst wel. Er werden zoveel complimenten gegeven terwijl ik dacht: “Ach, het valt toch wel mee”. Maar nu ik foto’s zie van voorheen, zie ik inderdaad dat ik een heel stuk slanker ben geworden.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de vermindering van de kilo’s op meerdere vlakken voordelen heeft en dat is heel erg prettig.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer