Hilda Rosebel 55 Jaar

Ik pas weer in mijn feestjurk!*

Mijn naam is Hilda Rosebel en ik ben werkzaam als kok bij een catering service. Voordat ik met PowerSlim begon woog ik 87,3 kg met een lengte van 160 cm.

Ik ben nooit dik geweest als kind. Mijn gewicht begon toe te nemen nadat ik was gaan samenwonen en ik zelf mocht gaan beslissen wat ik ging eten en welke boodschappen ik deed. Toen we besloten om te gaan trouwen heb ik voor de eerste keer een dieet gevolgd want ik wilde slank in een mooie jurk passen. Daarna volgden nog vele diëten maar steeds hield ik die niet vol.

Ik ben net als zoveel mensen een emotie eter en als er weer een tegenslag was begon ik te eten. Ik dacht dat het wel gerechtvaardigd was omdat ik toch 5 á 6 keer in de week sportte. Voordat je het weet en in de gaten hebt zit je in zo’n negatieve neerwaartse spiraal dat je het niet meer alleen kunt oplossen. Maar de kilo’s vlogen er natuurlijk niet van af, maar eraan.

Mijn omslag kwam in augustus 2015 in mijn vakantie, ik was het helemaal zat. Op de sportschool kwam ik de man van mijn huidige coach tegen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en aan hem informatie gevraagd omtrent de coaching van zijn vrouw en PowerSlim. De maandag daarna heb ik direct gebeld en dezelfde middag had ik al een afspraak voor een informatiegesprek. Mijn PowerSlim coach heeft mij alles uitgelegd en zij was zo enthousiast dat ik dat ook werd. Ik ben naar huis gegaan om alles even te laten bezinken. De dag erna ben ik met mijn man teruggegaan. Hij was in eerste instantie nogal sceptisch maar ik was ervan overtuigd dat het mij deze keer wel zou lukken. De knop ging resoluut om.

Ik ben met PowerSlim begonnen en vanaf dag 1 was ik enthousiast, ik vond alle verschillende maaltijden geweldig. Natuurlijk heb ik wel mijn favorieten maar ik vond eigenlijk alles lekker.

Normaal word ik van diëten humeurig of chagrijnig en gestrest, maar dankzij PowerSlim voelde ik mij fit en vrolijk. In 1 maand was ik al de nodige kilo’s afgevallen! Ik vond het heerlijk om te experimenten met de recepten uit het kookboek. Ik ben namelijk zelf kok bij een catering service en ben de hele dag bezig met lekker eten. Ik vond het erg leuk om op een andere manier lasagne of dressing etc. te maken.

Ik voelde mij met de dag fitter en energieker worden en miste al die koolhydraten en suikers absoluut niet. Ik zat zelfs weer de hele dag lekker in mijn vel en kon de hele wereld weer aan. Mijn gewicht is nu 66,3 kg :)

Dit jaar ben ik 50 jaar geworden en toen wij dit jaar op vakantie gingen was ik zo trots op mijzelf. Na zoveel jaar overgewicht te hebben gehad paste ik weer in een leuke, strakke jurk. Dit heb ik allemaal te danken aan mijn fantastische coaches en PowerSlim.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer