Nanette de Graauw 53 Jaar

Ik pas weer in mijn trouwjurk!*

In augustus 2016 ben ik begonnen met PowerSlim. Na mijn zomervakantie in Spanje in 2016 bekeek ik de foto’s terug en daar schrok ik zo van. Ik baalde dat ik het weer zo ver had laten komen. Via mijn kapster kwam ik in contact met PowerSlim bij een center bij mij in de buurt. Zij was in korte tijd veel vermagerd en kon het heel goed volhouden.

Na twee zwangerschappen was ik namelijk veel aangekomen en het werd steeds moeilijker om deze kilo’s kwijt te raken. Vroeger deed ik altijd aan hardlopen, tennis en lette ik op mijn eten. Ik hou namelijk erg van koken, maar ook van de gezelligheid wat bij het eten en drinken komt kijken. Ik was jarenlang een jojo’er en probeerde het ene dieet na de ander. Hierbij vermagerde ik altijd in een korte tijd snel, maar kwam het er na een paar jaar ook altijd weer aan.

Kortom, ik was er kaar mee. Ik voelde me niet happy in mijn lijf en voor mijn gezondheid moest ik ook wat gewicht verliezen. Ik kwam bij mijn coach en we hadden gelijk een goede klik. Ik hoefde niet na te denken: Ik nam gelijk het starterspakket mee naar huis en ging vol goede moed aan de slag. Ik had er zin in!

Op de weegschaal stond 94 kilo. En voor een vrouw van 1,59 meter is dat toch wel even slikken… Confronterend, maar het begin was er. Vanaf de eerste week heb ik heerlijk gegeten, geweldige recepten uitgeprobeerd, veel gevarieerd, 6 eetmomenten genomen en geen trek gehad… Het ging super! Af en toe schrok ik van de prijs, maar hoe meer kilo’s eraf gingen hoe minder PowerSlim-producten ik nodig had, wat erg motiverend werkte.

Dit paste bij mij. Eindelijk een goed en verantwoord dieet met hele goede begeleiding van het team van coaches. De weken vlogen voorbij en de kilo’s eraf! Na een paar maanden werd het zichtbaar en ik voelde me trots.

Mijn doel was om in 2017 gezond 50 jaar te worden en in mijn trouwjurk te passen uit 1998. Helaas kreeg ik een dip doordat mijn jongste zoon van 16, eind november 2016 ziek werd en in het ziekenhuis werd opgenomen. Op 9 januari 2017 moest hij een 7 uur durende zware operatie ondergaan aan zijn rug. Dit was een ongelofelijk trieste en zware periode die wij als gezin moesten ondergaan.

Mede door mijn coach en haar collega’s heb ik het vol kunnen houden om mijn dieet te blijven volgen. Normaal ging ik eten van de stress, maar door hen heb ik geleerd om er op een andere manier mee om te gaan en om mijn gewicht in de gaten te houden. En daarbij zelfs te vermageren!

Door alle tips & tricks hield ik het vol. En wat ik nu ook weet, is dat vermageren voor 80% uit voeding bestaat en voor 20% uit sporten. Voorheen deed ik het meer andersom! In februari was ik nog niet op mijn streefgewicht toen ik een volgende klap kreeg te verwerken… Ons huis en bedrijf moesten worden verkocht wegens financiële omstandigheden. Mijn huwelijk kwam hierdoor ook onder flinke spanning te staan. Daarnaast wilde mijn jongste zoon met veel leerachterstand zijn middelbare school diploma proberen te halen en had mijn oudste zoon het in zijn eerste jaar van de hogeschool ook erg zwaar. Dit kostte allemaal veel energie en stress en was zeker geen makkelijke periode.

Gelukkig kon ik wederom rekenen op veel begrip en een luisterend oor. Ik heb veel geleerd, gehuild en geluisterd naar mijn coach en zij heeft mij er echt doorheen gesleept. Door de regelmatige controles, lekkere producten, heerlijke recepten en goede tips via de mail en telefoon, heb ik in mei 2017 toch maar mooi bereikt dat ik 27 kilo ben vermagerd! Ik krijg geweldige complimenten, voel me zeker en happy. Ik straal weer en ik kan weer merkkleding aan! Daarbij is mijn streven om gezond 50 jaar te worden en in mijn trouwjurk te passen gehaald, en ben ik met man en kids weer heel gelukkig! P.S. Mijn zoon heeft zijn diploma gehaald! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer