Johnny Verhumst, 63 Jaar uit Borchtlombeek

"Ik raad iedereen aan die overgewicht heeft, om dit ook te doen!*"

PowerSlimmer van de maand september 2017

Ik ben Johnny, 60 jaar en mijn gewicht was voorheen 119 kg. Door dit gewicht had ik moeite om mijn kousen aan te doen en om mijn werk te doen. Daarom besloot ik om er iets aan te doen. Mijn vrouw raadde mij aan om bij Els Van Den Borre te gaan, zij is onze kiné.

Bij haar aangekomen heb ik mijn probleem uitgelegd, waarop ze mij aanraadde om PowerSlim eens te proberen. Ik heb haar raad opgevolgd en ben met PowerSlim begonnen.

We zijn nu bijna vier maanden verder en ik weeg op dit moment 93,4 kg, ruim 25,5 kg minder dus! Ik ben al best tevreden maar mijn streefgewicht is 85 kilo, nog even te gaan dus. Nu wil ik mijn coach Els Van Den Borre en PowerSlim bedanken voor de mooie resultaten die ik door jullie al heb geboekt! Ik raad iedereen aan die overgewicht heeft, om dit ook te doen. PowerSlim is echt een aanrader! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer