Carmen Wijnaut, 50 Jaar uit Roosdaal

"Ik schaamde me en ging hierdoor minder op stap*"

PowerSlimmer van de maand september 2018

Op mijn dertigste kreeg ik zware rugproblemen en deze sleepten aan tot 2 jaar geleden, tot er een prothese werd geplaatst. 17 jaar lang kreeg ik op regelmatige basis epidurales en slikte ik veel medicatie waarvan ik dikker werd.

Daarbovenop ging ik automatisch meer comfortfood eten omdat ik constant met pijn leefde. Voorheen was ik slank en kon alles eten zonder te verdikken, maar dat was nu niet meer het geval.

Ik kwam meer dan 20 kg bij en voelde me heel slecht en ongemakkelijk. Als ik mensen tegenkwam die me een tijd niet gezien hadden kon ik hen zo zien denken van "Amai, die is dik geworden zeg!". Ik schaamde me hierover en ging hierdoor minder op stap.

Na verschillende diëten te hebben geprobeerd en geen resultaat te behalen kwam ik via een collega terecht bij mijn PowerSlim coach, Els van den Borre. Zij overtuigde me om het te proberen met PowerSlim. Ik had een ander idee over proteïnediëten, ik dacht dat dat enkel poedertjes drinken was om nadien terug snel dik te worden eens men stopt met dit dieet.

Maar PowerSlim is veel eiwitten eten, dus echt ETEN. Dit was mijn laatste hoop en vol goede moed begon ik eraan. Alle receptjes zijn superlekker, heel snel klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig!

Ik had elke week resultaat op de weegschaal en het voelde niet aan als diëten. Heel snel kreeg ik positieve reacties rondom mij en dit stimuleerde me nog meer.

Ondertussen ben ik ongeveer 23 kg kwijt op een periode van 8 maanden. Ik ben nu in mijn derde stabiliseringsmaand en het loopt goed. Ik voel me fitter, beter en kan opnieuw de kleren dragen die ik echt tof vind. Ik voel me terug mezelf, bedankt PowerSlim!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer