Daisy van Wijk, 30 Jaar

"Ik schrok toen ik na lange tijd weer op de weegschaal stond*"

Ik wilde heel graag wat kilootjes kwijt na heel veel te zijn aangekomen, maar niks werkte voor mij. Tot ik op een dag via Facebook bij PowerSlim terechtkwam en ik een afspraak heb gemaakt met een coach bij mij in de buurt. Toen ik daar voor het eerst kwam en ik voor het eerst na lange tijd op de weegschaal stond, woog ik 102.9 kilo. Iets waar ikzelf en ook mijn omgeving erg van schok. Dus ik besloot om er wat aan te gaan doen en het starterspakket van PowerSlim mee naar huis te nemen. Ik zou wel kijken of het iets voor mij was.

Begin juni begon ik dan eindelijk met PowerSlim, in het begin dacht ik ‘Nou, ik weet niet of ik dit leuk vind’. Maar toen ik eenmaal de eerste maaltijd op had, dacht ik ‘Ohh maar dat is lekker!’. Dus de drive om verder te gaan was gevonden. De maaltijden waren niet alleen lekker, maar ook makkelijk te bereiden.

Na een maandje voelde ik mezelf steeds fitter worden, ik kreeg weer zin om leuke dingen te doen en actief te zijn. Tuurlijk waren er ook wel moeilijke momenten, maar als ik dan weer na een week op de weegschaal stond bij mijn PowerSlim coach Esther en er was weer wat gewicht af, dan was ik super blij! Ik heb een zittend beroep waarbij ik dus weinig tot niet beweeg en ondanks dat, vermagerde ik toch. En elke keer ruim een kilo per week.

Ik heb de afgelopen maanden begeleiding gehad van Esther, zij is een hele fijne en lieve coach. Ze helpt mij met alles. Als ik een moeilijk dag had kon ik haar bellen of mailen, vragen stellen mocht altijd. Maar ook aanmoedigen en ondersteunen doet Esther. Ook complimentjes kreeg ik heel veel van haar. Elke kilo die eraf ging was goed, ook al ging het soms iets minder snel.

Vandaag ben ik alweer 4 maanden bezig en ondertussen is er 14,5 kilo af! Ik heb nog wel wat kilo’s te gaan, maar ik voel me nu al steeds energieker en steeds vrolijker. Het gaat erg gemakkelijk en ik heb dan ook geen moeite om me aan te passen. Ik ga gewoon uit eten en heb etensafspraken met vrienden. Ik begin nu ook aan mezelf en aan mijn kleren te merken dat ik heel veel kwijt ben geraakt. Broeken zakken af, shirtjes en jurkjes die ik niet aan kon pas ik weer. Iedereen die mij kent ziet het ook aan me. Ik hoop dat het zo goed blijft gaan en ik snel weer in mijn maatje 38 van vroeger kan! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer