Mariëlle ’t Hart, 49 Jaar

"Ik schrok van de foto’s die ik zag*"

Langzaamaan ging ik steeds minder lekker in mijn vel zitten. Ongemerkt werd ik steeds een beetje zwaarder. Als mensen hiernaar vroegen zei ik: ‘Ik voel me goed zo’.

Totdat ik de foto's van afgelopen zomervakantie terug zag en dacht: ‘Ben ik dat?’. Ik schrok echt. Ik had me nooit beseft dat ik zoveel was veranderd. Los daarvan had ik ook geregeld klachten als pijnlijke knieën en last van mijn darmen.

In onze winkel kwam ik in gesprek met Carole, zij is klant bij ons. Carole is PowerSlim coach en vertelde me meer over het PowerSlim programma.

Ze had zoveel te vertellen dat mij aansprak en heeft bovendien ook zelf het programma gevolgd. Die combinatie gaf mij veel vertrouwen.

Door middel van een proefpakket van PowerSlim kon ik proberen of ik het wat vond. Op één type koekje na - vond ik wat droog – bleek ik de rest erg lekker te vinden! Ik ben vervolgens vrij snel van start gegaan. De knop was om!

Er zijn genoeg lekkere producten die zorgen voor een goede afwisseling, waardoor geen enkele dag hetzelfde was. Dat maakte PowerSlim voor mij een redelijk gemakkelijk vol te houden concept. Ik ben in totaal 19 kilo vermagerd. 

Nu ben ik inmiddels alweer een paar maanden in balans. Ik weet wat ik wél, en zeker níet meer moet eten om zo te blijven. Dankzij de vele gesprekken met Carole tijdens de consulten en de weegmomenten kreeg ik meer zelfvertrouwen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer