Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mariska Gaasbeek, 26 Jaar

"Ik stapte altijd met een lach op mijn gezicht weer naar buiten!*"

In juni 2017 ben ik gestart met PowerSlim. Per ongeluk kwam ik een weegschaal tegen en daar was ik zo van geschrokken. De tranen sprongen in mijn ogen. Ik voelde me wel zwaarder worden maar was nooit op de weegschaal gaan staan. Ik wist wel waar het door kwam, lekker eten, een wijntje en ik hield wel van een feestje.

Dit was het moment. Alleen vermageren lukte me niet. Daarom zocht ik de hulp van een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Na mijn eerste gesprek met haar was ik sceptisch, ik was bang dat ook dit me niet ging helpen. Toch besloot ik ervoor te gaan!

Mijn eerste week was meteen een moeilijke week. Veel feestjes en vaderdag. Mijn eerste weegmoment vond ik dan ook erg spannend. Dat was nergens voor nodig, ik was 3,7 kilo kwijt. Ik was super trots. Toen dacht ik: ‘Ik ga dit redden!’.

Mijn wekelijkse afspraak met mijn PowerSlim coach was altijd gezellig. Iedere week hielp ze me verder en motiveerde ze me om door te zetten. Iedere week een kilo lichter, ik stapte altijd met een lach op mijn gezicht weer naar buiten!

Een aantal PowerSlim producten waren echt mijn favoriet, zoals de crackers, muesli, wafels en de heerlijke melk chocolade chunk.

Iedere week ben ik samen met mijn moeder naar aqua-aerobics gegaan en af toen ging ik een rondje extra lopen voor wat extra beweging.

Soms nam ik stiekem een wijntje, dit was voor mij echt een geniet momentje. Dit hielp mij door de periode heen. Gelukkig had ik veel lieve mensen om mij heen die mij steunden.

Op dit moment ben ik 31 kilo afgevallen en heb ik een hele nieuwe garderobe. Ik voel me super goed en wat ben ik trots op me zelf!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ilse Coenen, 32 jaar uit Tessenderlo "Terug van vakantie, zonder extra bagage!*"

Deze zomer ben ik lekker op vakantie geweest. En ook op zulke momenten lukt het me tegenwoordig heel goed om me aan mijn gezonde levensstijl te houden. Natuurlijk heb ik ook af en toe genoten van iets lekkers!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arthur Simons, 59 jaar "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Leuk en druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En op een gegeven moment ben je niet meer die strakke jongen van vroeger.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer


* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer