Brenda van Zanten, 47 Jaar

"Ik train nu 3x per week voor een zwemwedstrijd*"

Jaren heb ik al van alles geprobeerd om gewicht te verliezen. Van shakes tot zelf koolhydraatarm eten, niets hielp blijvend. Ik voelde me niet fit, had geen conditie en zat niet lekker in m’n vel.

Op Facebook zag ik vele ervaringen voorbijkomen van anderen met PowerSlim. Het bleef mijn aandacht trekken en de ervaringen waren zo positief, dit kon toch bijna niet waar zijn?! Ik bleef wat sceptisch tot ik een bekende tegenkwam die haar doel had bereikt met behulp van PowerSlim en een coach.

In september 2018 was ik er klaar voor. Ik had hulp nodig en ik besefte dat ik het niet alleen kon. Ik maakte een afspraak bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. De weegschaal gaf 97 kilo aan, ik wilde naar 75 kilo. Mijn coach stimuleerde mij; dit zou zeker gaan lukken!

De eerste weken waren moeilijk, het afvallen ging wat traag voor mijn gevoel. Mijn man en coach bleven mij aanmoedigen. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet! Na de moeizame start ging het bijna vanzelf. Ik at drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag. Ik begon me steeds fitter te voelen!

Eind maart 2019 behaalde ik mijn streefgewicht, 22,6 kilo was ik kwijt!

Maar het meest belangrijk is dat ik me zoveel beter voel; fitter en mijn werk gaat veel gemakkelijker met alle energie die ik nu heb. Inmiddels train ik 3 keer in de week voor een zwemwedstrijd die in september gehouden wordt. De ALS City Swim waarbij geld ingezameld wordt voor ALS. Ik heb mijn conditie terug en een mooi doel in september!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer