Brenda van Zanten, 47 Jaar

"Ik train nu 3x per week voor een zwemwedstrijd*"

Jaren heb ik al van alles geprobeerd om gewicht te verliezen. Van shakes tot zelf koolhydraatarm eten, niets hielp blijvend. Ik voelde me niet fit, had geen conditie en zat niet lekker in m’n vel.

Op Facebook zag ik vele ervaringen voorbijkomen van anderen met PowerSlim. Het bleef mijn aandacht trekken en de ervaringen waren zo positief, dit kon toch bijna niet waar zijn?! Ik bleef wat sceptisch tot ik een bekende tegenkwam die haar doel had bereikt met behulp van PowerSlim en een coach.

In september 2018 was ik er klaar voor. Ik had hulp nodig en ik besefte dat ik het niet alleen kon. Ik maakte een afspraak bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. De weegschaal gaf 97 kilo aan, ik wilde naar 75 kilo. Mijn coach stimuleerde mij; dit zou zeker gaan lukken!

De eerste weken waren moeilijk, het afvallen ging wat traag voor mijn gevoel. Mijn man en coach bleven mij aanmoedigen. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet! Na de moeizame start ging het bijna vanzelf. Ik at drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag. Ik begon me steeds fitter te voelen!

Eind maart 2019 behaalde ik mijn streefgewicht, 22,6 kilo was ik kwijt!

Maar het meest belangrijk is dat ik me zoveel beter voel; fitter en mijn werk gaat veel gemakkelijker met alle energie die ik nu heb. Inmiddels train ik 3 keer in de week voor een zwemwedstrijd die in september gehouden wordt. De ALS City Swim waarbij geld ingezameld wordt voor ALS. Ik heb mijn conditie terug en een mooi doel in september!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer