Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hennie van Luttikhuizen, 49 Jaar

"Ik viel steeds weer terug in het bekende jojo-patroon*"

In januari hoorde ik van een vriendin over PowerSlim. Omdat ik al van alles had geprobeerd om te vermageren en steeds weer in het bekende jojo-patroon viel, was ik een beetje terughoudend. Uiteindelijk heb ik in februari een afspraak gemaakt met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Mijn doel was eigenlijk om twintig kilo af te vallen, maar mijn coach vond dit wel een heel hoog streven en samen stelden we het doel bij naar tien kilo vermageren.

Na het intakegesprek was ik enthousiast en ben ik begonnen met het starterspakket. Omdat ik zes keer per dag wat mocht eten heb ik geen moment trek gehad. De variatie in producten is goed en er komen ook steeds weer nieuwe producten bij. Dit is fijn omdat je op deze manier zelf je favoriete producten kan kiezen en mag eten.

De eerste tien kilo gingen heel erg goed. Bij elk weegmoment was ik weer afgevallen en daarom besloot ik om mijn streefgewicht toch weer naar beneden bij te stellen, naar die twintig die ik eerst graag kwijt wilde. Ook dit heb ik ondertussen bereikt en wat voelt het goed om complimenten te krijgen dat je er goed uitziet. En wat heb ik genoten afgelopen zomer in het hete Italië om die twintig kilo minder mee te hoeven slepen. Ik durfde zelfs weer in een bikini op het strand te liggen!

Ook ik heb momenten waarop het wat moeilijker gaat en ik ben ook wel eens de fout ingegaan, maar als je dan de volgende dag(en) weer je PowerSlim producten neemt, weet je dat je toch goed bezig bent. Wat ik ook heel fijn vind is dat als je je streefgewicht hebt gehaald, je nog een jaar onder begeleiding blijft bij je coaches om niet weer terug te vallen in je oude gewoonten en gedrag. Voor mij is dit echt de stok achter de (PowerSlim) deur die ik nodig heb. Hierbij wil ik mijn coaches bedanken voor de fijne en enthousiaste begeleiding. Dank jullie wel! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer