Sarina Bos 37 Jaar

Ik viel steeds weer terug in m’n oude gewoontes*

Voordat ik aan PowerSlim begon, had ik al het een en ander geprobeerd om weer te vermageren maar niks werkte goed. Ik viel steeds weer terug in m’n oude gewoontes.

Tijdens de pubertijd werd er geconstateerd dat ik een chronische ziekte had. Vanaf dat moment ging het niet meer goed met mijn gewicht. Door de operaties (waaronder een niertransplantatie) en medicijnen werd het er allemaal niet beter op en lukte het me maar niet om af te vallen. Ook sporten ging niet echt meer door verschillende complicaties. Afgelopen jaar heb ik weer complicaties gehad en artsen konden niet ontdekken waar het aan lag en dat was voor mij de druppel om toch weer actie te ondernemen.

De knop om

Ik wilde graag de stap zetten naar een gezonde levensstijl. Toen kwam ik het PowerSlim programma tegen. Hierbij leer je een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan. Alleen zijn veel eiwitten normaal gesproken voor mij geen goed idee, maar na goed overleg met mijn arts en tussentijdse controle mocht ik het toch proberen!

Het eerste gesprek met mijn PowerSlim coach vond ik erg confronterend. Ik werd me er nog meer bewust van dat de knop om moest en ik gezonder wilde gaan leven. Dat heb ik samen met de goede hulp en steun van mijn coach gedaan.

Een nieuw eetpatroon

In het begin vond ik het juist moeilijk om zes keer per dag te eten. Er waren ook wel wat producten die ik minder lekker vond, omdat het vaak een beetje zoetig is en ik meer van hartig houd. Maar er zijn genoeg producten in het gamma, dus voor iedereen zit er wel iets lekkers tussen. Wat ik vooral fijn vond, is dat ik beter inzicht kreeg in wat je eigenlijk eet en wat goed voor je is.

Voor mij was het vooral een moeilijke stap, omdat ik toch ziek ben en niet alles mag. Maar juist de persoonlijke begeleiding van een coach is zo fijn, zodat je dingen kunt bespreken over je eigen situatie. Hierdoor kun je samen naar een oplossing zoeken en kon ik dit ook bespreken met mijn arts. Waardoor ik toch de stap kon zetten. Er is veel meer mogelijk dan je vaak denkt.

Ik voel me echt super!

Ik ben nu een aantal maanden verder en ben 35 kilo lichter. Ik voel me echt super goed! Ik heb nu zelfs een lesje BodyPump gevolgd, ik had nooit gedacht dat ik hier ooit aan mee zou kunnen doen. Echt geweldig! Ik ben nog elke dag blij dat ik de stap heb genomen om te starten met PowerSlim. Ik ben super dankbaar voor de goede begeleiding en natuurlijk ook voor mijn succes!

Voor iedereen is er wel een oplossing te vinden. Dus geen reden meer om te wachten, want dan ga je juist weer uitstellen. Gewoon een afspraak maken en gaan!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer