Wilma Blanken, 48 Jaar

"Ik voel me echt fantastisch!*"

Al een tijdje had ik de wens om te vermageren. Ik had last van allerlei lichamelijke ongemakken en kreeg steeds vaker rugklachten. Bovendien werd ik bepaald niet vrolijker als ik in de spiegel keek.

Een kennis van mij, gaf mij het zetje wat ik nodig had. Zij was veel afgevallen het laatste jaar en zij zag er geweldig uit. Echt een metamorfose! Zij vertelde me wat dit met haar deed en dat ze inmiddels zelf als PowerSlim coach is gaan werken. Ze raadde mij aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen en zo gebeurde het…

Mijn kennismakingsgesprek met mijn coach heeft mij een duidelijk beeld gegeven van wat het PowerSlim programma inhoudt. Ook heeft zij mijn wensen in kaart gebracht en op de weegschaal een meting gemaakt van mijn lichaamssamenstelling. Deze cijfers hebben mij doen besluiten geen dag langer te wachten en direct van start te gaan met mijn eigen metamorfose!

Mijn gestelde doel was: -25 kilo gewichtsverlies. Ik zette mijn schouders eronder en ging ervoor! Wekelijks bezocht ik mijn coach om de week door te nemen, mijn vragen te stellen en te wegen. De recepten van PowerSlim vind ik erg lekker en zijn vrij gemakkelijk te bereiden. Je mag ook best veel eten op een dag en ik kreeg er al snel plezier in.

Echt lastig heb ik het eigenlijk niet gehad in al die maanden. Mijn gerechten zagen er altijd zo feestelijk uit, dat mijn gezinsleden en collega’s soms jaloers toekeken wat ik nu weer voor lekkers te eten had. Vaak fotografeerde ik ook de gerechten op mijn bord en heb daar een mooie collage van gemaakt. Wanneer er iemand jarig was nam ik gewoon mijn eigen PowerSlim snack mee en daar kon ik dan ook echt van genieten.

Mijn afslankproces liep als een trein. Nu, 5 maanden na mijn start, heb ik mijn streefgewicht behaald. Dat is dus een gewichtsverlies van 5 kilo per maand. Ik voel me echt fantastisch! Ik ben supertrots op mezelf en heb natuurlijk ook leuke nieuwe kleding gekocht.

De ‘balansfase’ ga ik zeker gebruiken om maandelijks mijn coach te bezoeken en te wegen. Samen houden we dan mijn gewicht in de gaten want dit behaalde resultaat wil ik natuurlijk dolgraag behouden!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer