Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Marlous, 35 Jaar

"Ik voel me energieker dan ik me ooit had kunnen voorstellen!*"

Na een pittige periode met twee zwangerschappen en een burn-out was de maat voor mij letterlijk vol: mijn levensstijl en BMI waren heel ongezond. Ik voelde me begin 2016 sterk genoeg om het roer om te gooien en ben toen bij mijn PowerSlim coach terecht gekomen. PowerSlim was voor mij goed vol te houden door de verschillende producten en de gestructureerde manier van eten. Vooral mentaal moest er een flinke knop om, die knop heeft mijn coach weten te vinden!

Het vinden en accepteren van een nieuwe levensstijl was een grote verandering voor me. De eerste fase ging onvoorstelbaar gemakkelijk, per week verloor ik ongeveer 1,5kg! De tweede fase, waarin je gaat toewerken naar een “eigen” eetpatroon vond ik lastiger. Ineens eet je weer meer producten uit de supermarkt en moet je zelf kiezen. Dat de tweede fase nuttig en nodig was zie ik nu heel goed in, mijn gewicht blijft gelijk en ik heb geleerd hoe ik dat zo kan houden. Daarmee is PowerSlim niet alleen een efficiënt afslankprogramma om de kilo’s te verliezen, maar ook een programma dat voorkomt dat je weer aankomt, wat net zo belangrijk is!

Bij mijn PowerSlim center ben ik ook gaan sporten, het programma heeft ervoor gezorgd dat ik sterker werd en dat mijn lichaam goed herstelde na mijn gewichtsverlies. De dames geven de les op een leuke en gemotiveerde manier waardoor ik blijf gaan. Ik ben mijn coaches dan ook super dankbaar voor alle steun die ze me gegeven hebben in dit traject! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer