Joze Hermes, 58 Jaar uit Neerpelt

"Ik voel me fitter!*"

Mijn naam is Joze Hermes. Na de geboorte van onze kinderen ben ik in gewicht behoorlijk toegenomen. Daarbij kwam ook nog eens het verwijderen van de gal en artrose en een hernia bij. Veel bewegen zat er voor mij dus niet in. De kilo’s vlogen erbij, het zwaarste moment was voor mij 98kg. Ik heb diverse diëten geprobeerd, maar alles was maar tijdelijk en moeilijk om vol te houden.

Totdat ik vorig jaar bij een vriendin kwam, zij was bezig met het afslankprogramma van PowerSlim en was erg tevreden.De kilo’s vlogen er letterlijk af. Zij liet mij enkele producten proeven en ik moet eerlijk zeggen, het smaakte heerlijk. Bij thuiskomst heb ik contact opgenomen met Marieke Gondrie van Pure Line in Overpelt en een afspraak gemaakt. Bij mijn eerste keer op de weegschaal bij Marieke woog ik 95,3 kg. Het streven was voor mij om onder de 90kg te komen.

Het PowerSlim afslankprogramma is goed te volgen met lekkere en smakelijke recepten. Ik heb nooit honger gehad. Dankzij de goede begeleiding van Marieke ben ik in 3 maanden uiteindelijk 10kg afgevallen en heb ik geleerd bewuster boodschappen te doen. Ik kijk nu goed naar het etiket of er suikers in de producten zit die ik koop. Ik voel me fitter en zit lekker in mijn vel!

Dankjewel PowerSlim.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer