Joze Hermes, 58 Jaar uit Neerpelt

"Ik voel me fitter!*"

Mijn naam is Joze Hermes. Na de geboorte van onze kinderen ben ik in gewicht behoorlijk toegenomen. Daarbij kwam ook nog eens het verwijderen van de gal en artrose en een hernia bij. Veel bewegen zat er voor mij dus niet in. De kilo’s vlogen erbij, het zwaarste moment was voor mij 98kg. Ik heb diverse diëten geprobeerd, maar alles was maar tijdelijk en moeilijk om vol te houden.

Totdat ik vorig jaar bij een vriendin kwam, zij was bezig met het afslankprogramma van PowerSlim en was erg tevreden.De kilo’s vlogen er letterlijk af. Zij liet mij enkele producten proeven en ik moet eerlijk zeggen, het smaakte heerlijk. Bij thuiskomst heb ik contact opgenomen met Marieke Gondrie van Pure Line in Overpelt en een afspraak gemaakt. Bij mijn eerste keer op de weegschaal bij Marieke woog ik 95,3 kg. Het streven was voor mij om onder de 90kg te komen.

Het PowerSlim afslankprogramma is goed te volgen met lekkere en smakelijke recepten. Ik heb nooit honger gehad. Dankzij de goede begeleiding van Marieke ben ik in 3 maanden uiteindelijk 10kg afgevallen en heb ik geleerd bewuster boodschappen te doen. Ik kijk nu goed naar het etiket of er suikers in de producten zit die ik koop. Ik voel me fitter en zit lekker in mijn vel!

Dankjewel PowerSlim.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer