Nellie Verhaeg, 59 Jaar

"Ik voel me nu zo goed, dat is me te veel waard om weg te gooien!*"

Voordat ik met PowerSlim begon was ik al 2 jaar bezig bij een diëtiste, maar mijn gewicht bleef de hele tijd schommelen. Vanwege hartklachten kwam ik ook nog onder behandeling bij een cardioloog en moest ik door middel van het aanpassen van mijn leefstijl en voedingspatroon mijn conditie verbeteren. Op eigen verzoek kreeg ik een aantal maanden de tijd om dit zelf te proberen, anders moest ik naar een obesitas kliniek.

Ik kwam toen een artikel van een PowerSlim coach bij mij in de buurt tegen. Ik maakte direct een afspraak om het eens een kans te geven, maar bij mezelf dacht ik wel: ‘eerst zien en dan geloven’. In januari 2018 ben ik begonnen.

Ik ben super trots en blij dat ik in 7 maanden tijd 26kg ben afgevallen, ik voel me echt fantastisch! Zelfs van de huisarts heb ik te horen gekregen: ‘Jij bent het uithangbord van een gezond leven!’. Ik heb bewezen dat je lichaam en geest kunnen herstellen door het aanpassen van je leefstijl en gewoonten. Mijn bloeddruk was veel te hoog, maar die is nu weer in orde. Zelfs mijn suikerwaarden zijn nu helemaal goed, als ik dit de komende 5 jaar zo houd dan ben ik officieel geen suikerpatiënt meer!

Over het algemeen heb ik mijn gehele afslanktraject ervaren als super makkelijk. Een groot voordeel is dat ik heerlijk kan eten én afvallen, wat een luxe! Er zijn weinig dingen die ik niet lust uit het PowerSlim assortiment. Natuurlijk had ik wel eens een moeilijk moment, want mijn valkuil is dan echte chocolade, maar ook deze momenten heb ik overwonnen. Eerlijk gezegd proef ik bijna geen verschil met de chocolade van PowerSlim en gewone chocolade. Ik was ook zo blij met de melkchocolade chunk, dit was voor mij een echt verwenmomentje.

Zelfs bij zomerse BBQ’s kon ik heerlijk genieten! Er is eigenlijk zoveel wat ik wél mag eten, ik heb nooit honger gehad. Het fijne is dat ik steeds begeleid werd, waardoor ik leerde welke keuzes ik het beste kon maken. Daardoor kon ik heel lekker eten en had ik ook genoeg op mijn bord. Ik merk wel dat ik nu extra veel geniet van lekker gezond eten.

Ik heb een paar bijzondere momenten meegemaakt tijdens mijn traject. Mijn eerste mijlpaal was toen ik in de eerste week al 3,3kg was afgevallen. Ik merkte meteen dat ik meer lucht kon krijgen en verbaasde me over wat een verschil dat maakte.

Nog een highlight was toen mijn 17-jarige zoon de opmerking maakte dat ik geen ‘mama spek’ meer had, dat vond ik zo grappig om te horen! En het klopt inderdaad, ik heb al mijn kleding in grote maten gewoon weggegeven. Mijn man moedigde mij aan om echt alles weg te doen, en ik moet zeggen: het voelde heerlijk! In het verleden ben ik door medicijngebruik 30 kg aangekomen, maar toen heb ik mijn kleding in maat 40/42 toch bewaard. Nu ben ik 26 kg kwijt, maar ik draag maat 38/40! Wat bijzonder om te ervaren dat ik door het afvallen met PowerSlim inderdaad een heel ander figuur heb gekregen, omdat ik vooral vetten ben kwijtgeraakt! Alles is nu meer verdeeld en ik heb meer taille dan voorheen. Mijn gewicht is bijna hetzelfde als toen, en toch is mijn oude kleding aan de grote kant.

Nog een grappig detail is dat ik net als vroeger bijna weer mijn been in mijn nek kan leggen, haha!

Eigenlijk was ik zelf heel sceptisch in het begin, maar dat vervaagde snel want ik merkte dat ik elke week afviel ondanks dat ik 6 of 7 keer per dag at. De regelmaat in mijn voedingspatroon heeft me echt goed gedaan. De steun, maar vooral ook het enthousiasme van mijn coach heeft mij echt veel energie gegeven. Elke week keek ik ook uit naar mijn weegmoment, ik voelde mij daar zo welkom en op mijn gemak.

Mijn man heeft me ook heel erg gesteund. Ik had natuurlijk vaker een dieet gevolgd, dus hij was wel benieuwd hoe het deze keer zou lopen. Iedere week was hij oprecht geïnteresseerd in hoe mijn weegmoment was geweest, hij is ook heel trots op mij!

Ik ben er voorzichtig mee om te zeggen dat ik nooit meer de kilo’s zal aankomen. Ik heb dit in het verleden ook geroepen en toch is het mij overkomen. Het verschil nu is dat ik weet dat ik echt ga kiezen om zeker een jaar lang het nazorgtraject te volgen. Ik weet dat dit essentieel is. Ik voel me nu zo heerlijk, dat is mij veel te veel waard om zomaar weg te gooien. Ik ben zeer gemotiveerd om mijn gewicht stabiel te houden, ook omdat het van belang is voor mijn gezondheid en vooral mijn hart. Ik loop iedere dag 30 minuten en dit ga ik erin houden. Het is voor mij ook belangrijk dat ik trouw blijf aan de afspraken die ik met mezelf maak zodat ik mooi in balans blijf, want oude patronen kunnen anders weer makkelijk insluipen.

Er is nog iets wat ik graag wil zeggen, en dat is dat ik PowerSlim echt aan iedereen zou aanbevelen.  Het is niet de goedkoopste manier om te vermageren maar ik heb het er zeker voor over want het is een totaalpakket en perfect in elkaar gezet van begin tot einde. Het gaat ook om keuzes maken, je kunt bijvoorbeeld kiezen om een keer uitgaven aan een vakantie te besparen en het te investeren in je gezondheid en lekker in je vel voelen. Ik vind eigenlijk dat dit vergoed zou moeten worden door zorgverzekeraars, want ik ben toch het bewijs dat het écht werkt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer