Mientje Meijer, 63 Jaar

"Ik voel me super!*"

Tegen het einde van 2016 kwam ik een goede bekende tegen. Ik had haar een tijdje niet gezien en het viel me op dat ze zo was afgeslankt. Ik maakte haar een compliment en vroeg haar hoe het haar was gelukt. Ze vertelde me dat ze het PowerSlim programma had gevolgd bij een coach bij haar in de buurt.

Zelf voelde ik me al even niet lekker in mijn vel. Ook ik was te zwaar en ik kreeg meer last van mijn knieën. Ik had wel eens geprobeerd om te vermageren, maar het lukte me niet; ik hield het steeds maar een paar dagen vol. Ik besloot om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek verliep uitermate plezierig. Mijn coach nam ruim tijd de voor me om me de basisprincipes van PowerSlim uit te leggen. Ze gaf toelichting over hoe je PowerSlim in je dagelijks leven kunt inpassen, ze heeft me gewogen en uitgelegd hoe het zat met mijn BMI, vetpercentage en visceraal vet en daarnaast hebben we mijn ‘medisch dossier’ besproken – ik heb in het verleden een grote buikoperatie moeten ondergaan.

Al met al kwam ik tot de conclusie dat ik graag met PowerSlim wilde starten en dat heb ik ook gedaan. Al na de eerste week voelde ik me veel beter! Het beviel me goed om 6x per dag een eetmoment te plannen, lekker veel groenten te eten en voldoende te drinken. De meeste producten vind ik goed smaken en de recepten zijn eenvoudig en superlekker. Ook mijn man heb ik niet horen klagen.

Ik ben nu drie maanden verder en inmiddels al 11 kilo lichter. Ook het tempo van afslanken is me goed bevallen. Ik vond het ook erg leuk dat er in de maand december aandacht was voor Sinterklaas en Kerst. Zo waren er voor mij wel extraatjes, terwijl ik toch bleef afslanken.

Nu ik eenmaal op mijn streefgewicht ben, voel ik me super. Trots op mezelf, dat ik dit heb kunnen volhouden. Lichamelijk voel ik me goed. Ik heb geen last gehad van mijn buik en heb nu weinig tot geen last meer van mijn knieën. Als je op een verantwoorde en gezonde manier wilt afslanken, raad ik je zeker aan om eens kennis te gaan maken met een PowerSlim vitaliteitscoach!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer