Marijke, 32 Jaar uit Meerbeek

"Ik voel me super goed!*"

Mijn naam is Marijke Vanhalle. Mijn leven is veranderd. Ik heb weer energie en ben terug in conditie. Omdat ik afgelopen april als stewardess in een toneelstuk moest spelen, was ik begonnen met PowerPlaten bij BodyBo. Ik voelde me niet zelfverzekerd en al helemaal niet zelfverzekerd genoeg om als stewardess op een podium te gaan staan. Daar kwam ook nog eens bij dat mijn 2 tegenspeelsters lange ‘dennen’ waren. Daarom zette ik de stap om te gaan sporten.

Met nog een maand voor de opvoering wou ik toch nog een extra inspanning leveren en ben dan ook gestart met PowerSlim. Samen met Christel hebben we mijn streefgewicht bepaald en ben ik van start gegaan. De eerste week was zwaar, maar daarna was het alsof ik nooit iets anders gedaan had. Ik hield het makkelijk vol en at gezond, wat bij dit programma zeer goed gaat aangezien de recepten echt heerlijk zijn! Ondertussen eet ik terug mee met het gezin, maar probeer wel van de aardappelen en de pasta af te blijven. Het heeft zelfs thuis bij de rest van het gezin de eetwijze aangepast. Zo proberen we af en toe eens vegetarisch te eten. Als we pasta eten is dat volkorenpasta, Boter en room zijn ondertussen ook gebannen. En bij het boodschappen doen kijken we goed naar de etiketten. Zo zijn we er ondertussen in geslaagd om ‘light’ versies te maken van enkele van mijn favoriete gerechten.

Ik voel me super goed en dat was jaren geleden dat ik dat gevoel nog had. En ook leuk om te vertellen; mijn stewardessen outfit was tegen de opvoering al te groot! Wat mijn zelfvertrouwen als mens en actrice alleen maar deed en doet toenemen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer