Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Marijke, 32 Jaar uit Meerbeek

"Ik voel me super goed!*"

Mijn naam is Marijke Vanhalle. Mijn leven is veranderd. Ik heb weer energie en ben terug in conditie. Omdat ik afgelopen april als stewardess in een toneelstuk moest spelen, was ik begonnen met PowerPlaten bij BodyBo. Ik voelde me niet zelfverzekerd en al helemaal niet zelfverzekerd genoeg om als stewardess op een podium te gaan staan. Daar kwam ook nog eens bij dat mijn 2 tegenspeelsters lange ‘dennen’ waren. Daarom zette ik de stap om te gaan sporten.

Met nog een maand voor de opvoering wou ik toch nog een extra inspanning leveren en ben dan ook gestart met PowerSlim. Samen met Christel hebben we mijn streefgewicht bepaald en ben ik van start gegaan. De eerste week was zwaar, maar daarna was het alsof ik nooit iets anders gedaan had. Ik hield het makkelijk vol en at gezond, wat bij dit programma zeer goed gaat aangezien de recepten echt heerlijk zijn! Ondertussen eet ik terug mee met het gezin, maar probeer wel van de aardappelen en de pasta af te blijven. Het heeft zelfs thuis bij de rest van het gezin de eetwijze aangepast. Zo proberen we af en toe eens vegetarisch te eten. Als we pasta eten is dat volkorenpasta, Boter en room zijn ondertussen ook gebannen. En bij het boodschappen doen kijken we goed naar de etiketten. Zo zijn we er ondertussen in geslaagd om ‘light’ versies te maken van enkele van mijn favoriete gerechten.

Ik voel me super goed en dat was jaren geleden dat ik dat gevoel nog had. En ook leuk om te vertellen; mijn stewardessen outfit was tegen de opvoering al te groot! Wat mijn zelfvertrouwen als mens en actrice alleen maar deed en doet toenemen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer