Marijke, 33 Jaar uit Meerbeek

"Ik voel me super goed!*"

Mijn naam is Marijke Vanhalle. Mijn leven is veranderd. Ik heb weer energie en ben terug in conditie. Omdat ik afgelopen april als stewardess in een toneelstuk moest spelen, was ik begonnen met PowerPlaten bij BodyBo. Ik voelde me niet zelfverzekerd en al helemaal niet zelfverzekerd genoeg om als stewardess op een podium te gaan staan. Daar kwam ook nog eens bij dat mijn 2 tegenspeelsters lange ‘dennen’ waren. Daarom zette ik de stap om te gaan sporten.

Met nog een maand voor de opvoering wou ik toch nog een extra inspanning leveren en ben dan ook gestart met PowerSlim. Samen met Christel hebben we mijn streefgewicht bepaald en ben ik van start gegaan. De eerste week was zwaar, maar daarna was het alsof ik nooit iets anders gedaan had. Ik hield het makkelijk vol en at gezond, wat bij dit programma zeer goed gaat aangezien de recepten echt heerlijk zijn! Ondertussen eet ik terug mee met het gezin, maar probeer wel van de aardappelen en de pasta af te blijven. Het heeft zelfs thuis bij de rest van het gezin de eetwijze aangepast. Zo proberen we af en toe eens vegetarisch te eten. Als we pasta eten is dat volkorenpasta, Boter en room zijn ondertussen ook gebannen. En bij het boodschappen doen kijken we goed naar de etiketten. Zo zijn we er ondertussen in geslaagd om ‘light’ versies te maken van enkele van mijn favoriete gerechten.

Ik voel me super goed en dat was jaren geleden dat ik dat gevoel nog had. En ook leuk om te vertellen; mijn stewardessen outfit was tegen de opvoering al te groot! Wat mijn zelfvertrouwen als mens en actrice alleen maar deed en doet toenemen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer