Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Waini, 29 Jaar uit Oostende

"Ik voel me weer gelukkig in mijn vel*"

Het heeft me een jaar geduurd vooraleer ik eindelijk de stap gezet heb om naar ‘La Forma’ te gaan. Na 3 jaar samen te wonen met mijn vriend kwamen de kilo’s maar aan. Ik zag het wel maar wou het niet aanvaarden. Ik at gewoon mee met mijn vriend. Iemand van 1m60 kan iemand van 1m96 onmogelijk bijhouden. We gingen ook wekelijks op restaurant. Ik voelde me enorm slecht. Een vriendin van mij volgde een proteïnedieet met heel veel succes en daardoor begon ik te surfen op internet. Dicht bij mijn werk was er een afslankingscentrum en ik zag dat ze dat daar werkten met het PowerSlim programma.

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Karen, alsof ik haar al jaren kende. Met hulp van haar is het mij gelukt om af te vallen. Het PowerSlim assortiment is zeer uitgebreid en goed om vol te houden. Als ik een zwak momentje had nam ik gewoon een PowerSlim koekje en hoefde ik mij niet schuldig te voelen. Het is goed dat ik elke week ‘verplicht’ naar Karen moest, want zonder de begeleiding ging ik zeker niet zo ver geraken. Het is noodzakelijk om wekelijks een update te hebben, want zo kan je zien wat je vorderingen zijn. Tijdens de feestdagen had ik het enorm moeilijk, maar toch heb ik het kunnen doorstaan.

Ik weet nu waar ik op moet letten en wat ik zeker niet teveel mag eten. Ik kan PowerSlim zeker iedereen aanraden en mochten er nog kilootjes bijkomen in de toekomst, twijfel ik zeker geen jaar meer om de stap te zetten. Het belangrijkste doel was me weer gelukkig voelen in mijn vel, en dat ben ik nu. Dat heb ik alleen maar te danken aan mezelf en aan Karen! Dikke pluim voor jou!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer