Waini, 30 Jaar uit Oostende

"Ik voel me weer gelukkig in mijn vel*"

Het heeft me een jaar geduurd vooraleer ik eindelijk de stap gezet heb om naar ‘La Forma’ te gaan. Na 3 jaar samen te wonen met mijn vriend kwamen de kilo’s maar aan. Ik zag het wel maar wou het niet aanvaarden. Ik at gewoon mee met mijn vriend. Iemand van 1m60 kan iemand van 1m96 onmogelijk bijhouden. We gingen ook wekelijks op restaurant. Ik voelde me enorm slecht. Een vriendin van mij volgde een proteïnedieet met heel veel succes en daardoor begon ik te surfen op internet. Dicht bij mijn werk was er een afslankingscentrum en ik zag dat ze dat daar werkten met het PowerSlim programma.

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Karen, alsof ik haar al jaren kende. Met hulp van haar is het mij gelukt om af te vallen. Het PowerSlim assortiment is zeer uitgebreid en goed om vol te houden. Als ik een zwak momentje had nam ik gewoon een PowerSlim koekje en hoefde ik mij niet schuldig te voelen. Het is goed dat ik elke week ‘verplicht’ naar Karen moest, want zonder de begeleiding ging ik zeker niet zo ver geraken. Het is noodzakelijk om wekelijks een update te hebben, want zo kan je zien wat je vorderingen zijn. Tijdens de feestdagen had ik het enorm moeilijk, maar toch heb ik het kunnen doorstaan.

Ik weet nu waar ik op moet letten en wat ik zeker niet teveel mag eten. Ik kan PowerSlim zeker iedereen aanraden en mochten er nog kilootjes bijkomen in de toekomst, twijfel ik zeker geen jaar meer om de stap te zetten. Het belangrijkste doel was me weer gelukkig voelen in mijn vel, en dat ben ik nu. Dat heb ik alleen maar te danken aan mezelf en aan Karen! Dikke pluim voor jou!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer