Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Laurence, 31 Jaar uit Overijse

"Ik voel me weer gezond!*"

Ik ben Laurence, en ik kom uit Overijse. Ik voelde me al een aantal jaren heel slecht in mijn vel: ik was heel onzeker over mijn gewicht en ik had al verschillende diëten geprobeerd, telkens zonder enig resultaat. Naarmate de maanden en jaren vorderden, kwamen de kilootjes er ook steeds maar bij. Het leek een vicieuze cirkel waar ik nooit uit kon geraken.

Maar in april 2013 ben ik door een vriendin doorverwezen naar Body Vibes te Overijse, waar Ilse Debremaeker met veel enthousiasme en toewijding mijn voedingsgewoontes en levensstijl grondig heeft geanalyseerd. Zij heeft mij laten kennis maken met het PowerSlim programma en het uitgebreide gamma aan producten.

Bij de start van het programma was het best zwaar. Tenslotte had ik al jaren slechte gewoontes opgebouwd en dat werd nu plots gecorrigeerd. Ik integreerde heel wat meer groenten in mijn maaltijden en voor ik het besefte smolten de kilootjes weg als sneeuw voor de zon. Bovendien zijn de PowerSlim producten bijzonder lekker en gevarieerd, waardoor het helemaal niet gaat vervelen.

Het PowerSlim programma is zoveel meer dan enkel een dieet. Het is een levenswijze geworden en het heeft mij weer gezond leren eten. Ik maak nu ook veel verstandigere keuzes waardoor ik mijn gewicht goed op pijl kan houden. PowerSlim en mijn coach hebben mij ook leren houden van sport. Ik fiets, fitness en step nu 3 à 4 keer per week en ik voel me telkens weer als herboren. Ik zou dit écht niet meer kunnen missen.

Ik dan ook met trots zeggen dat ik weer lekker in mijn vel zit. Ik voel me weer gezond en ben trots op het resultaat. Ik wil dan ook Ilse Debremaeker, mijn familie en vrienden en het hele PowerSlim concept bedanken voor deze levensverandering. Zonder jullie steun en opvolging was dit nooit gelukt!

U heeft dus geen reden om te twijfelen of u al dan niet met PowerSlim kunt starten. Het zal ongetwijfeld ook uw leven veranderen.

Bedankt en veel succes allemaal!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer