Laurence, 32 Jaar uit Overijse

"Ik voel me weer gezond!*"

Ik ben Laurence, en ik kom uit Overijse. Ik voelde me al een aantal jaren heel slecht in mijn vel: ik was heel onzeker over mijn gewicht en ik had al verschillende diëten geprobeerd, telkens zonder enig resultaat. Naarmate de maanden en jaren vorderden, kwamen de kilootjes er ook steeds maar bij. Het leek een vicieuze cirkel waar ik nooit uit kon geraken.

Maar in april 2013 ben ik door een vriendin doorverwezen naar Body Vibes te Overijse, waar Ilse Debremaeker met veel enthousiasme en toewijding mijn voedingsgewoontes en levensstijl grondig heeft geanalyseerd. Zij heeft mij laten kennis maken met het PowerSlim programma en het uitgebreide gamma aan producten.

Bij de start van het programma was het best zwaar. Tenslotte had ik al jaren slechte gewoontes opgebouwd en dat werd nu plots gecorrigeerd. Ik integreerde heel wat meer groenten in mijn maaltijden en voor ik het besefte smolten de kilootjes weg als sneeuw voor de zon. Bovendien zijn de PowerSlim producten bijzonder lekker en gevarieerd, waardoor het helemaal niet gaat vervelen.

Het PowerSlim programma is zoveel meer dan enkel een dieet. Het is een levenswijze geworden en het heeft mij weer gezond leren eten. Ik maak nu ook veel verstandigere keuzes waardoor ik mijn gewicht goed op pijl kan houden. PowerSlim en mijn coach hebben mij ook leren houden van sport. Ik fiets, fitness en step nu 3 à 4 keer per week en ik voel me telkens weer als herboren. Ik zou dit écht niet meer kunnen missen.

Ik dan ook met trots zeggen dat ik weer lekker in mijn vel zit. Ik voel me weer gezond en ben trots op het resultaat. Ik wil dan ook Ilse Debremaeker, mijn familie en vrienden en het hele PowerSlim concept bedanken voor deze levensverandering. Zonder jullie steun en opvolging was dit nooit gelukt!

U heeft dus geen reden om te twijfelen of u al dan niet met PowerSlim kunt starten. Het zal ongetwijfeld ook uw leven veranderen.

Bedankt en veel succes allemaal!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer