Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gwen van Santvoort, 41 Jaar uit Zoersel

"Ik voel me weer goed in mijn vel!*"

Mijn verhaal begint waarschijnlijk zoals de meeste vrouwen onder ons. Voor mijn zwangerschap had ik nooit problemen met mijn lijn. Maar na de bevalling kwam ik maar niet meer terug naar mijn gewilde gewicht.

Telkens wanneer ik een dieet volgde, viel ik wel wat kilo’s af maar het dieet was onmogelijk vol te houden en vlak nadat ik er mee ophield, kwamen de kilo’s er terug bij inclusief ook nog wat extra kilo’s.

Na een tijdje zat de moed in mijn schoenen en gaf ik het op. Ik was nog voller van figuur dan ervoor en voelde me verschrikkelijk in mijn vel. Ik ging nog zelden weg, want “Ik had nooit iets om aan te trekken”.

Een klein jaar later, (en nog steeds ongelukkig), leerde ik toevallig een PowerSlim center bij mij in de buurt kennen. Ik ging er naartoe voor een schoonheidsbehandeling. Zo werd ik voorgesteld aan het PowerSlim afslankprogramma. Het werd mij zo aantrekkelijk en enthousiast voorgesteld dat ik me voornam om dit te proberen, maar had wel voor mezelf uitgemaakt dat dit echt wel het laatste afslankprogramma ging zijn dat ik zou proberen.

De eerste 3 dagen waren niet zo fijn. Ik had enorme hoofdpijn en honger en moest een beetje zoeken hoe het allemaal moest. Ik kon wel steeds bellen naar mijn begeleider en kreeg ook telkens super advies en uitleg. Dag 4, hoe vreemd het ook klinkt, was helemaal anders. Geen hoofdpijn meer en zelfs bijna geen honger. Mijn zin in zoete dingen,(waar ik voordien echt wel aan verslaafd was), was ook bijna weg en ik kon echt van mijn maaltijden en tussendoortjes genieten. Na 1 week had ik zelfs helemaal geen honger meer en totaal geen behoefte aan zoetigheid.

Uiteindelijk heb ik de strijd tegen mijn extra kilo’s gewonnen. Ik heb echt zonder problemen het programma doorlopen en dat zonder het gevoel te hebben gehad dat ik aan het lijnen was.

Volgens mij zit daar ook de grootste kracht van PowerSlim. Niet het gevoel hebben dat je aan het lijnen bent. Lekker en toch best veel kunnen eten, voldoende tussendoortjes, enorm gevarieerd gamma aan producten en een ijzersterk ondersteunend team.

Dus daarom…..Dank u PowerSlim, maar vooral, dank u Koen en Yasmine, mijn PowerSlim coaches. Door jullie voel ik me weer goed in mijn vel!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer