Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Johan Pluym, 45 Jaar uit Gentbrugge

"Ik voel me weer op en top fit!*"

Voor ik met het PowerSlim afslankprogramma begon, voelde ik me echt slecht met de overtollige kilo’s die ik elke dag moest meedragen met o.a. een pijnlijke rug tot gevolg.

In 2008 woog ik nog 76 kg. Ik werd heftruckchauffeur en had vervolgens dus geen lichaamsbeweging tijdens mijn job. Bovendien deed ik vrij weinig aan sport. De kilo’s vlogen eraan en voor ik het wist woog ik 107 kg. Na enkele diëetpogingen op eigen houtje besefte ik dat het niet gemakkelijk was om die kilo’s weer kwijt te geraken.

Begin 2012 had ik er genoeg van en besloot ik actie te ondernemen. Ik wilde vooral verlost geraken van die pijnlijke rug en nog wat ander lichamelijke klachten. Een vriendin van mijn moeder volgde op dat moment het PowerSlim afslankprogramma bij een PowerSlim coach in de buurt. Ze vertelde me over de mooie resultaten die ze daarmee boekte. Ik heb meteen de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt. Ik begreep direct dat de combinatie PowerSlim én de begeleiding van mijn coach het voor mij wel haalbaar zouden maken om mijn doel te bereiken. Ik had vertrouwen in het concept.

In het begin was deze voedingsmethode voor mij een hele aanpassing. Wat me daar ontzettend bij heeft geholpen is dat ik dagelijks alles wat ik at en dronk nauwkeurig heb genoteerd. Dat doe ik trouwens nog steeds. Het geeft me inzicht in mijn voeding.

Ik hield het goed vol en dat motiveerde mij om door te blijven gaan. Ging het even niet zo goed, dan was mijn PowerSlim coach er om de motivatie terug op te krikken. Ondertussen leerde ik veel bij over voeding en het functioneren van het lichaam. 

Mijn ervaring is er een die kan tellen.Ik voel me op en top fit! En die complimentjes over mijn voorkomen, krijg ik er gratis bij.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer