Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Floor, 28 Jaar

"Ik voel me weer zelfverzekerd!*"

Ok, where to start? Als kind was ik altijd heel dun. Je kon bijna door me heen kijken. Naarmate ik ouder werd veranderde dit. Geloof me, ik dacht altijd aan eten. Ik heb zelfs leren klok kijken omdat mijn oma mij altijd zei dat ik pas om 12:00 uur weer een broodje mocht eten. Ik at wat ik wilde en vooral op school kon ik in de grote pauze makkelijk 2 frikandellenbroodjes wegwerken. Toch ben ik nooit echt te dik geweest, ik heb nou eenmaal een atletisch lichaam, wat ik vroeger trouwens vreselijk vond. Maar ik ben een typische emotionele eter. Ben ik verdrietig? Dan ga ik eten. Is er iets te vieren? Dan ga ik eten.. En daar ging het mis. Bij de scheiding van mijn ouders zijn er daarom ook behoorlijk wat kilo’s aangekomen. Omdat ik verdriet had en dit eigenlijk niet goed kon verwerken. Eten was mijn vriend, eten was er voor mij, het maakte me vrolijk. En nadat ik weer een lekkere chocoladereep had weg gewerkt werd ik juist weer depri want ik had me weer laten kennen. En zo kwamen er best wat kilo’s aan.

Totdat ik na jaren een foto zag waarvan ik schrok. “Oeps, ben ik dit? Gatver.. Kijk die benen dan, bah!” Wat walgde ik van mezelf. Dat ik het zo ver had laten komen. Die tijd woog ik rond de 73 kilo, met een lengte van 164,5 cm (ja let vooral op de halve centimeter :)). Toen ging de knop om. Ik ben begonnen aan PowerSlim met de begeleiding van Brigitte. Ik ben ook direct gestopt met roken en uiteindelijk viel ik in 1 maand 12 kilo af omdat ik mij strik aan dit afslankprogramma hield. Ik vond het heerlijk en het eiwitdieet met weinig koolhydraten ging mij ook nog eens heel gemakkelijk af! Het was allemaal lekker en vooral handig om mee naar werk te nemen. Ik kon gewoon de hele dag lekker eten zonder mij daar rot door te voelen. Geen hoofdpijn, geen trek. Top! Ik voelde me fitter worden en zat direct lekkerder in mijn vel.

Maar ja, eens moet je toch weer terug naar het gewone voedsel en dat vond ik zo eng. Gelukkig heeft Brigitte mij heel goed begeleid en heb ik zo mijn ideale lichaamsgewicht behaald. Door PowerSlim heb ik mijn spiermassa behouden, ben ik zeker 12 kilo afgevallen en voel ik me weer zelfverzekerd. Ik ben er nog iedere dag blij dat ik deze beslissing heb genomen. Ik ben mij hierna zelf nog meer in voeding gaan verdiepen en ben zo uiteindelijk nog 6 kilo afgevallen. En omdat ik nu zoveel van voedingsleer ben gaan houden wil ik ook PowerSlim coach worden!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ilse Coenen, 32 jaar uit Tessenderlo "Terug van vakantie, zonder extra bagage!*"

Deze zomer ben ik lekker op vakantie geweest. En ook op zulke momenten lukt het me tegenwoordig heel goed om me aan mijn gezonde levensstijl te houden. Natuurlijk heb ik ook af en toe genoten van iets lekkers!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arthur Simons, 59 jaar "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Leuk en druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En op een gegeven moment ben je niet meer die strakke jongen van vroeger.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer