Martine Bökkers, 37 Jaar

"Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben Martine, 36 jaar en moeder van vier fantastische kinderen! Onze kinderen werden kort na elkaar geboren en het was best een pittige periode als ik er nu op terugkijk. Het hielp ook niet mee dat ik na onze tweede werd gediagnosticeerd met de auto immuunziekte Hashimoto (traagwerkende schildklier) en er steeds meer extra kilo’s bij kwamen.

Ik was doodongelukkig met m’n lijf maar wist niet hoe ik het aan moest pakken. Niets leek te helpen. Totdat ik iets van PowerSlim voorbij zag komen en besloot om er vol voor wou gaan. Ik wou me niet langer meer schamen voor mezelf. Ik wilde er echt wat aan gaan doen, zodat ik weer midden in het leven kwam te staan en weer de moeder, vrouw en vriendin zou worden die ik werkelijk wilde zijn.

Vol goede moed begon ik, maar ook ietwat terughoudend. “Zou ik dit wel echt vol kunnen houden? Zou ik wel echt afvallen? Is het wel te combineren met een gezin?”

Na de eerste week sloeg ik stijl achterover. Ik merkte dat ik me al een stuk energieker voelde dan ik de afgelopen jaren had gedaan. Iedere week ging ik naar mijn steun en toeverlaat, mijn coach. Ze bleef me iedere week motiveren en liet blijken hoe trots ze op me was... Ook op de momenten waar ik het zwaar had was ze er voor me en beurde ze me weer helemaal op.

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk FANTASTISCH! Ik heb nu een lichaam waar ik ongelofelijk trots op ben en straal als nooit tevoren! Heerlijk om van een kledingmaat 46 naar 40 te gaan. Ongelofelijk!

Ik heb nooit het idee gehad dat ik aan het “lijnen” was. Ik veranderde vanaf dag 1 mijn eetpatroon en werd me langzaamaan bewust van mijn slechte eetpatroon. Ik wil nooit meer terug naar dat eetpatroon. Doordat ik mijn suikerverslaving (want die had ik echt!) heb doorbroken en overwonnen, heb ik nooit meer trek gehad in al die suikerbommen zoals taart, snoep of koekjes.

Als je met je lijf worstelt kan ik je maar één ding aanraden en dat is PowerSlim. Het zal je levensstijl positief veranderen! Ik wil en ga nooit meer terug naar mijn oude eetgewoontes en lijf.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer