Nathalie, 34 Jaar

"Ik voel mij weer aantrekkelijk en mooi!*"

Ik ben Nathalie Nuyttens, en ik ben net moeder geworden van mijn eerste kindje Mathis. Mijn ervaring met PowerSlim is samen te vatten in slechts enkele woorden: een fysieke en psychologische herontdekking van mezelf!

Door toeval rolde ik in het PowerSlim avontuur. Via mijn tante kreeg ik te horen dat er een artikel in de lokale krant was verschenen betreffende een nieuwe manier om af te slanken. De voedingsconsulente Hannelore nodigde iedereen uit voor een gratis informatieavond met een hapje en een drankje. Mijn tante zou zelf gaan maar was net op reis, dus ik besloot haar idee te volgen. Ik liet aan Hannelore weten dat ik graag aanwezig zou zijn op haar infosessie.

Op 22 april 2014 ging ik met een terughoudend gevoel luisteren. Mijn man had mij verwittigd, mij niet opnieuw te laten vangen aan het zoveelste dieet met shakes. Na mijn ervaringen hiermee kon ik hem geruststellen dat ik dit niet nog eens zou proberen.

Naarmate de sprekers hun verhaal deden, werd ik toch geïnteresseerd. Ik ging al driemaal in de week naar de Infraligne. De infraligne nam wel centimeters weg maar geen gewicht. Ik wilde mijn gewicht van voor de bevalling terug en misschien, indien mogelijk, nog iets meer.

Ik was zelf overtuigd dat ik kampte met teveel vocht in mijn lichaam door mijn zwangerschap. Enkele maanden na mijn bevalling had ik nog steeds gezwollen voeten en ’s morgens voelde ik mij net een oma van 70 jaar. Dit kon zo niet langer!

Na een kort gesprekje met Hannelore, besloot ik toch een afspraak te maken. Er waren namelijk 3 redenen die mij de sprong deden wagen:

  1. Het dieet werkt niet enkel op shakes, maar ook met koekjes, chips, nootjes, soepen enz. Dus lekker gevarieerd! 
  2. Uiteindelijk keer je terug naar een gewone maaltijd. Je hoeft dus niet de rest van je leven beperkt te eten. Ik ben een levensgenieter, dus de mogelijk om uiteten te gaan, moest zeker nog aan de orde komen! 
  3. Als je de prijs vergelijkt met een gewone maaltijden op een week, is het uiteindelijk niet zoveel duurder.

De week erna mocht ik al bij mijn PowerSlim coach op intake. Uit de metingen bleek dat ik toch met een serieus overgewicht kampte. Zowel mijn vetpercentage als het vet rond mijn organen moest een stuk naar beneden. Ik zette samen met Hannelore mijn doel op.

Elke week ging ik op controle bij Hannelore en elke week was ik trots op mezelf. Het plezante is: ik had geen honger (moest zelfs meer eten dan vroeger!). Hetgene dat ik at was nog lekker ook. Uit het lekkere PowerSlim kookboek maakte ik geregeld gerechtjes klaar. Mijn man vraagt nu nog om salades klaar te maken uit het kookboek.

Al snel kwam de eerste uitdaging er aan: de eerste communie van mijn stiefdochter! Wij hadden reeds het menu al vastgelegd, dus wat nu… Gelukkig kon ik opnieuw terecht bij Hannelore. Samen met haar sprak ik af welke delen van het menu ik kon eten en welke gerechten ik het beste kon vermijden. Ik had mijn eerste doel bereikt en dit wilde ik zo houden ook! Dit was mij perfect gelukt! De dag vloog voorbij. Ik at een paar hapjes, voorgerecht en hoofdgerecht en geen kilo er bij.

Tweede uitdaging: huwelijksverjaardag van familieleden. Hier had ik iets minder geluk. Ik kende het menu niet vooraf. Maar door de goede begeleiding en kennis van het programma, kon ik voor mezelf uitmaken wat ik kon eten en wat niet. Het enige moeilijke was het dessertbuffet. Dit was de eerste keer dat ik het even lastig had om dit lekkere bord te laten staan. Ook hier kon ik op de steun rekenen van mijn omgeving. Mijn man gaf me mijn moed terug en ik liet het bord staan.

Weken gingen voorbij en elke dag kreeg ik wel van iemand een opmerking over mijn gewichtsverlies. Na slechts 4 maanden was ik een totaal ander persoon! Ik voelde mij anders, opgewekter. Mijn huishouden was weer een plezier om te doen… En misschien het belangrijkste van alles: ik voel mij weer aantrekkelijk en mooi. Wat is het nu een plezier om naar de winkel te gaan, elke broek of kleedje past onmiddellijk. Nooit van mijn leven is me dit gelukt!

Ik heb dit zelf bereikt op karakter en pluk er nu zeker de vruchten van. Samen met Hannelore en mijn omgeving ga ik er voor om mijn gewicht te behouden. Dit lukt me zeker!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer