Teresa Vazquez Del Tin, 47 Jaar

"Ik vond eindelijk een manier om het makkelijk vol te houden!*"

Na een aantal zwangerschappen wilde ik weer heel graag terug naar het gewicht wat ik hiervoor had, maar ja dat was inmiddels 11 jaar geleden. Ik heb op verschillende manieren geprobeerd om mijn doel te bereiken. Vaak viel ik even af maar na 4 weken of een bepaalde gelegenheid lukte het me dan niet meer om gemotiveerd te blijven en viel ik weer terug in mijn oude gewoontes.

Ik was steeds aan het klagen tegen mijn vriend dat ik zo graag wat kilo’s kwijt wilde maar niet wist hoe. Totdat ik op Facebook een voor en na foto van een moeder van school zag die bij een PowerSlim coach was vermagerd. ‘WAUW’ dacht ik. Natuurlijk had ik wel eens wat foto’s gezien van anderen, maar om het van een bekende te zien was voor mij toch net dat wat ik nodig had om er goed over na te denken. Ik had nog wel wat twijfels over de kosten, maar na een gesprek met mijn vriend heb ik toch een afspraak gemaakt. En daar ben ik nog steeds heel blij mee!

Wat het vermageren me opgeleverd heeft? Dat ik nu wel van winkelen houd. Hmmm.. misschien is dit juist een nadeel van het afvallen haha. Nee hoor, even zonder gekheid ik ben super blij met het resultaat. Ik voel me veel fijner. Al moet ik nog wel wennen aan het beeld dat ik altijd van mijzelf had, dat ik te zwaar was, nu niet meer de werkelijkheid is. Mijn volgende doel is om dit gewicht vast te houden. Maar met behulp van mijn PowerSlim coaches gaat me dat zeker wel lukken!

Om eerlijk te zijn heb ik eigenlijk geen uitdagingen gehad tijdens het vermageren. In het begin dacht ik ‘Ohhh ik mag geen koffie verkeerd meer’, maar vanaf dag één ben ik thee gaan drinken en na een paar weken ben ik zwarte koffie met een zoetje gaan drinken. Zelfs de vakanties zijn goed gegaan. Natuurlijk heb ik wel een keer pizza, een ijsje en ja ook lekker een latte genomen, maar met mate. Doordat er zoveel lekkere producten zijn van PowerSlim is het voor mij niet moeilijk geweest om het programma vol te houden. Misschien komt de uitdaging nu, omdat ik, nu ik op gewicht ben, weer meer mag eten. Gelukkig gaat dat tot op heden ook goed.

De grootste eyeopener voor mij was het feit dat je echt geen honger hebt tijdens het PowerSlim programma! Daar was ik het meeste verbaasd over. Ik kon gewoon lekkere dingen aanbieden aan anderen en dacht er zelf niet eens aan om dat ook te willen nemen.

Als je ook wilt afvallen dan zou ik je de volgende tips willen geven: De knop moet om zijn en daar bedoel ik mee dat je er echt klaar voor moet zijn. Dat klinkt misschien afgezaagd, maar anders lukt het niet. Zoals ik al eerder vertelde, mij lukte het ook steeds niet en nu gelukkig wel. Kies iets wat echt bij jou past. Voor mij was dit PowerSlim. Door de producten maar ook zeker door de lieve en deskundige dames die mij hebben begeleid en nog steeds doen. 

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer