Maaike Vrielink 46 Jaar

Ik was er klaar mee en klaar voor!*

Eind november was het zover en ben ik aan de slag gegaan tegen de overtollige kilo’s. Ik was er helemaal klaar mee en klaar voor! Best een rare tijd zo voor de feestdagen.

Een vriendin van me startte als PowerSlim coach en ik ben als haar eerste klant gestart. Ik was niet bekend met het PowerSlim programma en ging van start met het starterspakket. Hierin zitten diverse producten uit het assortiment voor de eerste 7 dagen producten, een kookboek, een shaker en vitamine en mineralen voor 30 dagen. Het ziet er allemaal erg mooi uit en het is vrij eenvoudig om te volgen.

Er is een heel duidelijk weekmenu en iedere dag zijn er zes eetmomenten. De gerechten zijn allemaal vrij eenvoudig klaar te maken en smaken erg lekker. Het was voor mij geen straf om het programma te volgen. De knop was ook helemaal om, maar het was ook zeer zeker goed vol te houden. Vaak had ik niet het idee dat ik met afslanken bezig was.

Iedere week kreeg ik een paar tips en ging ik met een nieuw weekmenu naar huis. Daarnaast heb ik veel gewandeld. Ook het hardlopen heb ik weer opgepakt met mijn schoonzus/vriendin. Inmiddels ben ik 20 kilo vermagerd en daar ben ik reuze blij mee. Ik voel me fitter en zit weer lekker in m’n vel. Door de steun van m’n coach en iedere week een weegmoment is het me gelukt. Echt een aanrader dus! Je kan altijd vrijblijvend een kennismaking gesprek aanvragen, ik zeg doen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer