Zjoske Boot, 30 Jaar

"Ik was er klaar mee! Maar ja, waar moest ik beginnen?"

Aankomen, aankomen, aankomen... Ik was er he-le-maal klaar mee! Maar ja, hoe ga je beginnen? Mijn moeder had gehoord van PowerSlim en het resultaat gezien bij een vriendin dus stelde het aan mij voor. Ze zei dat ik er goed over na moest denken, maar dat het voor mij het juiste zetje in de rug kon zijn om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Niet dat zij er mee zat hoor, maar ik duidelijk wel! Na een tijdje erover na te hebben gedacht, ging bij mij de knop om en heb ik mijn PowerSlim coach benaderd. Na het eerste gesprek wist ik het: dit ga ik doen en mijn coach gaat me daarbij helpen! Omdat bewegen natuurlijk bijdraagt aan een gezonder leven, heb ik me ook direct ingeschreven bij een hardloop en bootcamp groep om het roer volledig om te gooien.

In het begin ging het niet super snel met de kilo's, dat vond ik zelf althans. Mijn omgeving dacht er wel anders over, maar ja... Dat kon ook een "sociaal wenselijk antwoord" zijn natuurlijk. Mijn doel was om 10 kilo te vermageren. Maar toen ik die 10 kilo kwijt was, was ik niet helemaal tevreden. Het ging me niet om de kilo's, het ging me erom hoe ik eruit zag! Samen met mijn coach ben ik verder gegaan met afslanken en omdat je volledig onder begeleiding vermagert, vond ik de kans van "overdrijven" veel kleiner dan wanneer je op eigen houtje gaat diëten. Mijn coach heeft op een gegeven moment ook aangegeven dat het tijd was om op te gaan bouwen. Want ook bij het opbouwen, blijf je een beetje vermageren en dat gebeurde bij mij dus ook.

Inmiddels ben ik 1,5 jaar verder en heel trots dat ik 18,3 kilo ben vermagerd! Ik ben lekker aan het sporten en dat gaat veel makkelijker dan in het begin van mijn traject. Op gewicht blijven kost me weinig tot geen moeite! Heerlijk! En dat puur door mijn levensstijl te veranderen. Ik heb door PowerSlim na leren denken over voeding, ontzettend veel energie gekregen en dat komt nu ontzettend goed van pas tijdens de verbouwing van ons huis!

Speciale dank aan mijn vriend die me motiveerde en stimuleerde en tot het eind heeft gesteund.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer