Denyse Davelaar, 41 Jaar

"Ik was gelijk verrast door de variatie aan producten!*"

Afgelopen zomer was het echt genoeg: ik wilde me weer fit en energiek voelen om de combinatie van een drukke baan en een gezin weer met plezier te kunnen maken. De knop moest gewoon om! Ik had al eerder met succes een eiwitdieet gevolgd, maar was toch weer in oude gewoontes vervallen.

Ik had mijn doelstelling vooraf voorzichtig ingesteld met het idee dat elke kilo er af er één gewonnen was. Mijn PowerSlim coach voorspelde dat ik mijn eigen doelstelling makkelijk zou gaan halen. Ik was vooral benieuwd of ik de lange periode met eiwitproducten zou gaan volhouden. De vorige keer was ik de zakjes met poeder en de sla na een tijdje flink zat.

Ik was gelijk al verrast door de variatie van de producten in het starterspakket en vooral ook door de handige PowerSlim menu’s met de bijbehorende boodschappenlijst. PowerSlim ging mee op vakantie en de hardloopschoenen kwamen weer uit de kast. In de periode daarna zag ik bij mijn coach op de weegschaal iedere week de kilo’s eraf gaan en op mijn hardloop app dat ik iedere week sneller en langer kon lopen.

Inmiddels ben ik ruim 18 kilo kwijt en aan het afbouwen. De ene keer gaat het me gemakkelijk af en soms is het weer even zoeken. Met de hulp van mijn coach lukt het iedere keer weer om het evenwicht terug te vinden en voel ik me weer fit en energiek!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer