Denyse Davelaar, 40 Jaar

"Ik was gelijk verrast door de variatie aan producten!*"

Afgelopen zomer was het echt genoeg: ik wilde me weer fit en energiek voelen om de combinatie van een drukke baan en een gezin weer met plezier te kunnen maken. De knop moest gewoon om! Ik had al eerder met succes een eiwitdieet gevolgd, maar was toch weer in oude gewoontes vervallen.

Ik had mijn doelstelling vooraf voorzichtig ingesteld met het idee dat elke kilo er af er één gewonnen was. Mijn PowerSlim coach voorspelde dat ik mijn eigen doelstelling makkelijk zou gaan halen. Ik was vooral benieuwd of ik de lange periode met eiwitproducten zou gaan volhouden. De vorige keer was ik de zakjes met poeder en de sla na een tijdje flink zat.

Ik was gelijk al verrast door de variatie van de producten in het starterspakket en vooral ook door de handige PowerSlim menu’s met de bijbehorende boodschappenlijst. PowerSlim ging mee op vakantie en de hardloopschoenen kwamen weer uit de kast. In de periode daarna zag ik bij mijn coach op de weegschaal iedere week de kilo’s eraf gaan en op mijn hardloop app dat ik iedere week sneller en langer kon lopen.

Inmiddels ben ik ruim 18 kilo kwijt en aan het afbouwen. De ene keer gaat het me gemakkelijk af en soms is het weer even zoeken. Met de hulp van mijn coach lukt het iedere keer weer om het evenwicht terug te vinden en voel ik me weer fit en energiek!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer