Christel Horemans, 54 Jaar

"Ik was helemaal thuis in het PowerSlimmen!*"

Mijn gewicht was prima – maar ik was te klein. Dat hield ik mezelf een tijdlang voor. Tot ik niet langer om de harde realiteit heen kon: mijn gezondheid leed onder mijn overgewicht. Ik was kortademig en had last van een hoge bloeddruk.

Eind 2017 besloot ik om echt voor gewichtsverlies te gaan en daarbij begeleiding te zoeken. Ik had goede verhalen gehoord en gelezen over PowerSlim en vlakbij mijn woonplaats zit een PowerSlim center. Daar ben ik eens binnengelopen voor informatie. Wat ik hoorde, sprak mij aan en ik besloot gelijk van start te gaan.

Ik kook graag en was erg blij met de weekschema’s. Na een week of drie was ik helemaal thuis in het PowerSlimmen en ging ik mijn eigen weg: gezellig struinen op internet naar nieuwe recepten. PowerSlim post zeker 2 nieuwe recepten per week en ik heb er heeeeel veel van gebruikt. Ook de ontbijtjes, lunches en tussendoortjes smaakten me uitstekend.

Inmiddels ben ik 8 kilo lichter en dat bevalt me prima. Ik heb mijn draai gevonden, neem nog wel eens wat PowerSlim Balance producten mee, waarmee je makkelijk op gewicht blijft, en ik geniet van mijn gewichtsverlies. Mijn bloeddruk is weer normaal, ik heb voldoende lucht, draag een paar kledingmaten minder en heb weer de nodige energie.

Het is wel even wennen – shoppen in maat M, maar als dat het grootste probleem blijft, dan teken ik ervoor.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer