Christel Horemans, 53 Jaar

"Ik was helemaal thuis in het PowerSlimmen!*"

Mijn gewicht was prima – maar ik was te klein. Dat hield ik mezelf een tijdlang voor. Tot ik niet langer om de harde realiteit heen kon: mijn gezondheid leed onder mijn overgewicht. Ik was kortademig en had last van een hoge bloeddruk.

Eind 2017 besloot ik om echt voor gewichtsverlies te gaan en daarbij begeleiding te zoeken. Ik had goede verhalen gehoord en gelezen over PowerSlim en vlakbij mijn woonplaats zit een PowerSlim center. Daar ben ik eens binnengelopen voor informatie. Wat ik hoorde, sprak mij aan en ik besloot gelijk van start te gaan.

Ik kook graag en was erg blij met de weekschema’s. Na een week of drie was ik helemaal thuis in het PowerSlimmen en ging ik mijn eigen weg: gezellig struinen op internet naar nieuwe recepten. PowerSlim post zeker 2 nieuwe recepten per week en ik heb er heeeeel veel van gebruikt. Ook de ontbijtjes, lunches en tussendoortjes smaakten me uitstekend.

Inmiddels ben ik 8 kilo lichter en dat bevalt me prima. Ik heb mijn draai gevonden, neem nog wel eens wat PowerSlim Balance producten mee, waarmee je makkelijk op gewicht blijft, en ik geniet van mijn gewichtsverlies. Mijn bloeddruk is weer normaal, ik heb voldoende lucht, draag een paar kledingmaten minder en heb weer de nodige energie.

Het is wel even wennen – shoppen in maat M, maar als dat het grootste probleem blijft, dan teken ik ervoor.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 36 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 57 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer