Christel Horemans 55 Jaar

Ik was helemaal thuis in het PowerSlimmen!*

Mijn gewicht was prima – maar ik was te klein. Dat hield ik mezelf een tijdlang voor. Tot ik niet langer om de harde realiteit heen kon: mijn gezondheid leed onder mijn overgewicht. Ik was kortademig en had last van een hoge bloeddruk.

Eind 2017 besloot ik om echt voor gewichtsverlies te gaan en daarbij begeleiding te zoeken. Ik had goede verhalen gehoord en gelezen over PowerSlim en vlakbij mijn woonplaats zit een PowerSlim center. Daar ben ik eens binnengelopen voor informatie. Wat ik hoorde, sprak mij aan en ik besloot gelijk van start te gaan.

Ik kook graag en was erg blij met de weekschema’s. Na een week of drie was ik helemaal thuis in het PowerSlimmen en ging ik mijn eigen weg: gezellig struinen op internet naar nieuwe recepten. PowerSlim post zeker 2 nieuwe recepten per week en ik heb er heeeeel veel van gebruikt. Ook de ontbijtjes, lunches en tussendoortjes smaakten me uitstekend.

Inmiddels ben ik 8 kilo lichter en dat bevalt me prima. Ik heb mijn draai gevonden, neem nog wel eens wat PowerSlim Balance producten mee, waarmee je makkelijk op gewicht blijft, en ik geniet van mijn gewichtsverlies. Mijn bloeddruk is weer normaal, ik heb voldoende lucht, draag een paar kledingmaten minder en heb weer de nodige energie.

Het is wel even wennen – shoppen in maat M, maar als dat het grootste probleem blijft, dan teken ik ervoor.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer