Tiny Stroet, 65 Jaar

"Ik was het helemaal zat, dat ik veel te zwaar was*"

Ik was het helemaal zat, dat ik veel te zwaar was. Ondanks dat ik al zoveel pogingen had gedaan door middel van allerlei diëten.

Via Facebook las ik over het PowerSlim programma. Geen dieet maar het aanleren van een gezonde levensstijl. Dit wilde ik nog als laatste poging proberen om te vermageren.

Samen met mijn partner die nadat hij een hartinfarct heeft gehad 16 kilo bijgekomen was en tevens diabetes type 2 gekregen had .

Ik woog ruim 106 kilo toen ik startte, met het idee ‘Als ik maar 90 kilo weeg vind ik het goed’.

Het belangrijkste vind ik dat je tijdens het PowerSlimmen 6 eetmomenten op een dag hebt. Daardoor dacht ik niet de hele dag door aan eten, wat ik bij andere diëten wel altijd had. Dankzij alle lekkere recepten en tips van mijn coach Diana lukte het mij steeds beter om gezonder te gaan eten.

Ik heb veel gehad aan het kookboek van PowerSlim met allerlei recepten. Je krijgt zo inzicht in wat je wel en niet kunt eten en de hoeveelheden.

Ook de steun die ik van haar kreeg wanneer het even niet zo goed ging vond ik belangrijk. Dat hielp me om door te zetten!

Inmiddels ben ik al veel verder dan mijn doel van 90 kilo en zit ik nu op de 83 kilo. Ik wil eigenlijk nog even verder tot de 80 kilo, dus ik ben er bijna!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer