Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Eva Sirag, 42 Jaar

"Ik was mijn zware lichaam beu*"

Afgelopen zomer was ik mijn zware lichaam beu. Ik was al een paar keer begonnen met vermageren, maar viel toch weer terug in mijn oude eetgewoonte. Ik had een stok achter de deur nodig. Een oude collega en klanten van mij waren goed vermagerd met PowerSlim. In de krant had ik al een paar keer een advertentie zien staan van een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ik besloot me te laten informeren.

Eind augustus zat ik bij mijn coach aan tafel. Ze vertelde me hoe PowerSlim werkt en informeerde me over de ervaringen van andere klanten met het programma en met de coaching. Het concept was me duidelijk: je gaat de koolhydraatrijke producten die je eet vervangen door koolhydraatarme, maar eiwitrijke producten. Daarnaast eet je ook nog drie tussendoortjes. Je moet goed water drinken en minimaal 2 ons groenten per dag eten.

Op de website had ik ook al ervaringsverhalen van tevreden klanten gelezen, mensen die ik niet kende. Ik besloot er voor te gaan. Als ik iets aanpak, dan doe ik het goed. Ik hield me strikt aan de weekmenu’s en ben meer gaan sporten. Die combinatie is niet zonder succes gebleven: ik zag mijn gewicht van week tot week afnemen, meestal met meer dan een kilo per week!

Ik vond het programma heel goed vol te houden, de producten verzadigen enorm en de recepten zijn zonder uitzondering lekker. Ik heb reuze gevarieerd gegeten. De afgelopen maanden heb ik er aardigheid in gekregen om de nieuwe recepten die PowerSlim op facebook plaatst, te proberen. Als je net als ik een drukke baan hebt is dit goed te combineren. De recepten zijn makkelijk te bereiden en staan meestal binnen 30 minuten op tafel. De tussendoortjes zijn heel gevarieerd en erg lekker. Het grote voordeel vind ik dat het geen shakes zijn, maar gezonde maaltijden. Dit is ook na het behalen van mijn streefgewicht goed vol te houden.

Mijn streefgewicht was 70 kilo, daar zit ik nu al een paar weken iets onder. In totaal ben ik 29 kilo afgevallen en nu zit ik in de fase gewichtsbehoud. Ik geniet van de extra vrijheid die mij dat geeft. Het koolhydraatbeperkt eten blijf ik doen, want ik voel me daar gewoon goed bij.

Wat PowerSlim mij gebracht heeft? Ik heb een betere conditie, meer energie, kleding staat me veel leuker en ik heb ook de leefstijlregels gekregen om dat zo te houden! Wil je vermageren? Ik kan je PowerSlim van harte aanraden. Mijn ervaringen met mijn coaches zijn zeer goed, ik kreeg goede begeleiding, tips en adviezen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer